Home » Nordavind blir 00Nation etter sammenslåingen

Nordavind blir 00Nation etter sammenslåingen

by Russell Crowe

Norsk idrettsorganisasjon Nord vind byttet navn til 00Nasjon etter en fusjon mellom de to enhetene i juli 2021.

I følge Utgivelse, vil 00Nation -navnet bli brukt i alle områder av selskapet, inkludert dets esportteam.

Bildekreditt: 00Nation

RELATERT: Semper Fortis Esports omdøper toppblokker til SMPR

Navneendringen forventes å gjenspeile «et nytt og bredere omfang av forretningsdriften» ettersom organisasjonen har som mål å «bygge et globalt esports- og spillmiljø». Sammen med det nye merkebildet signerte organisasjonen den brasilianske CS: GO O Piano -listen.

Sebastian Geurts, administrerende direktør i 00Nation, snakket om rebranding og den nye avtalen: “Vi jobbet i nesten en måned sammen og startet prosessen med å bringe kunst, mote, musikk og kultur tettere sammen i spillmerket.

“Vi er glade for å se det nye lederskapet komme sammen mens vi ser talentene våre jobbe sammen om det felles oppdraget. Vi er med dagens lansering og rebranding, og ser på dette som den første dagen på vår reise for å sette Norge tilbake på den globale spill- og esportscenen. «

ESI digital sommer

RELATERT: Nordavind samarbeider med Cryptocurrency Firm NBX

I tillegg har 00Nation utnevnt Christian Aass, tidligere fra TRY Film, as Produksjonssjef.

Aass la til: «Med 00Nation ser jeg muligheten til å bygge noe virkelig eksepsjonelt, noe som aldri har blitt gjort før. Ved å jobbe med teamet der, vil vi samle lokalsamfunn, mennesker og talenter som deler utrolige ambisjoner, verdier og vibber globalt for å realisere visjonen. «

Nordavind er for tiden aktiv i en rekke esporttitler, inkludert League of Legends, Fortnite, FIFA og Rocket League, blant andre.

Esports Insider Says: Nordavind -merket har aldri syntes å skille seg ut blant sine rivaler. Nå med en ny identitet og en talentfull kreativ ånd, har 00Nation et stort potensial for suksess.

Abonner på vårt nyhetsbrev fra ESI Dispatch

Related Videos

Leave a Comment