Home » Ida tar ansvar sesongen 2 – Detta vet vi

Ida tar ansvar sesongen 2 – Detta vet vi

by Russell Crowe

Kommer Ida att ta ansvar igjen?

Nå kan du streame hele den første sesongen av Viaplays nye psykologiske dramakomedi. Om du allerede svept den er du sannsynligvis en av som undrar hvordan det ser ut tidligere «Ida tar ansvar» sesongen 2? Filmtopp har grävt i saken.

Jeg Viaplays norska dramakomedie Ida tar ansvar følger vi den unge og oroliga psykologistudenten Ida som er besatt av katastroftankar. Når hon träffar incelpojken Axel overtygas derfor om han er en framtida skolskytt, og ser det som hennes jobb som hindrer katastrofen.

filmtopp ga høyt vurdering til den nye serien som bygger på Kjersti Halvorsens debutroman fra 2019 med samme tittel, og menar at den med sine åtta tjugo minutter langa avsnitt er perfekt at bingea. hva gjelder Ida tar ansvar sesongen 2 håper vi forstår derfor det blir av. Men i dagsläget er det vanskelig å avgjøre hvordan det blir med serien.

NENT Gruppe som eier Viaplay har i skrivande stund inte bekreftet at vi får se en annen sesongen av Ida tar ansvar. Menn det skulle forvåna oss i fall de er veldig interesserte i å gjøre nye avsnitt. Intet med å streame tjenester vil holde hårt i sine gode produksjoner; Serien har med sitt fängslande universum og sine underbara karakterer lockat en stor interesse, og har også en sterk grunn til å stå på. Det som kan avgjøre hvordan det blir flere sesongen eller intet, er hva statusen er på forfatteren Kjersti Halvorsens skrivende.

Jeg i intervju med Leffeslab vid tiden hennes bok släpptes, berättade Halvorsen att hon vill fortsette skriva böcker. Förhoppningsvis närmar hon sig att bli klar med en annan bok om Ida. Om intet annet, har det muligvis et underlag som räcker for at NENT Group skal kunne berättelsen videre.

Når kommer «Ida tar ansvar» sesongen 2?

Selv om NENT Group velger å fornya sin norsk satsning, som man nylig har gjort med Wisting och Porni, er det vanskelig at nå forutspå når en annen sesong kan tenkes ha premiär. Sett til at den er en relativt liten produksjon i sammenligning med mange andre av streamingtjenestens originaltitlar, kan vi komme til å få se en oppfølging om omtrent ett år. Det vil si under start i 2023.

Filmtopp oppdaterer dig så fort det dyker opp noenting nytt gjeldende «Ida tar ansvar» sesongen 2.

SEA LÄSNING:

Related Videos

Leave a Comment