Home » Prinsesse Ingrid Alexandra: Hof kommenterer ryktene om kjærlighet

Prinsesse Ingrid Alexandra: Hof kommenterer ryktene om kjærlighet

by Siv Jensen

Prinsesse Ingrid Alessandra
Hof kommenterer kjærlighetsrykter om henne og Magnus Heien Haugstad

Prinsesse Ingrid Alessandra

© Dana Press

Er prinsesse Ingrid Alexandra tatt? Dette sier norske medier. Nå har kongefamilien kommentert kjærlighetsryktene for første gang.

Har prinsesse Ingrid Alexandra (18) funnet sin prins sjarmerende? Det har lenge gått rykter i norske medier om tronfølgeren har en affære med Magnus Heien Haugstad (22). Studenten var også gjest på Ingrid Alexandras festmiddag på Slottet i Oslo til ære for hennes 18-årsdag. Nå kommenterer kongefamilien rykter om et angivelig forhold mellom de to.

Er prinsesse Ingrid Alexandra forelsket?

I galant svart forkledning gikk Magnus Heien Haugstad til middag i den flotte spisesalen fredag ​​17. juni 2022. Prinsesse Ingrid Alexandra fikk selvsagt lov til å invitere venner over til sin store dag. Var Haugstad en av dem – eller enda flere? Den norske avisen «Se og Hør» hevder å ha oppdaget dette og hevder at prinsessen «har vært i et forhold lenge».

Magnus Helen Haugstad er prinsesse Ingrid Alexandras kjæreste?  Han ble tross alt invitert til deres storslåtte gallamiddag 17. juni 2022 på Slottet i Oslo, hvor dette bildet ble tatt.

Magnus Helen Haugstad er prinsesse Ingrid Alexandras kjæreste? Han ble tross alt invitert til deres storslåtte gallamiddag 17. juni 2022 på Slottet i Oslo, hvor dette bildet ble tatt.

© Dana Press

Hoffets informasjonssjef Guri Varpe har nå kommentert «Se og Hør» om titlene til prinsesse Ingrid Alexandra og Magnus Heien Haugstad og sier: «Vi kommenterer ikke personvernet til kongefamilien». Verken en bekreftelse eller fornektelse av kjærlighetsryktene.

Dette er Magnus Helen Haugstad

Men hvem er Magnus Helen Haugstad? Ifølge profilen hans på bedriftsplattformen LinkedIn vokste han opp i Jar i Bærum kommune og studerer for tiden i England. Fra september 2020 til juni 2021 fullførte 22-åringen et av de ettårige intensivkursene ved St. Clare’s i Oxford, som gir tilgang til et stort antall universiteter i Storbritannia, som studerer økonomi, økonomi og matematikk.

Siden 2021 har Haugstad jobbet mot en Bachelor of Business Analysis med fokus på Accounting and Business / Management fra den anerkjente Lancaster University Management School (LUMS).

Så langt er det bare hun som vet om prinsesse Ingrid Alexandra virkelig er vanvittig forelsket.

Kilder som brukes: Dana Press, seoghoer.dk, linkedin.com

jse
Gala

Related Videos

Leave a Comment