Home » Massemorderen Anders Breivik tilbyr filmrettighetene til livet sitt for titalls millioner dollar!

Massemorderen Anders Breivik tilbyr filmrettighetene til livet sitt for titalls millioner dollar!

by Russell Crowe

Massemorderen Anders Behring Breivik er angivelig besatt av å selge rettighetene til filmen i løpet av livet.

Oslo, Norge) – Handlingene hans forandret Norge for alltid: Anders Behring Breivik (42) ble en av verdens mest beryktede mordere 22. juli 2011 da han skjøt og drepte 77 mennesker, for det meste mindreårige.

Slik så Anders Behring Breivik (42) ut for tre og et halvt år siden da han møtte i retten på grunn av en ankeprosess – den gang etterlyste han bedre soningsforhold. © Lise Aaserud / NTB scanpix / AP / dpa

Høyre-terroristen, nå kjent som Fjotolf Hansen, begynte sitt massedrap i regjeringsdistriktet i Oslo og på Utøya. 42-åringen sitter nå i fengsel.

I følge Søndagsutgaven av Sun massemorderen prøver for tiden å selge filmrettighetene til livet hans der. Breivik mener han kan kreve mer enn åtte millioner euro for det.

Fangen har angivelig allerede skrevet til 20 filmskapere og bedt dem om å filme livet hans. Ifølge The Sun skriver Breivik 50 sider daglig i fengselsdagboken sin.

Fire års fengsel: Tysk ISIS-sympatisør funnet skyldig av retten
Skrekk
Fire års fengsel: Tysk ISIS-sympatisør funnet skyldig av retten

Han skal også allerede ha skrevet en biografi og et manus og sendt ut invitasjoner til intervju i fengselet der han er nå.

En kilde fra Sun sa: «Han ønsker alltid å inspirere andre og tror fortsatt på en fascistisk revolusjon. Hans planer, med Morden Å tjene penger er en total fornærmelse mot ofrene og deres familier. «

Oslo 26. juli 2011: En rose svømmer i vannet foran øya til minne om ofrene for angrepet på den norske massemorderen Anders Behring Breivik.

Oslo 26. juli 2011: En rose svømmer i vannet foran øya til minne om ofrene for angrepet på den norske massemorderen Anders Behring Breivik. © Jörg Carstensen / dpa

Biograf Åsne Seierstad, som har skrevet bok om Breivik, tar en veldig lik linje og sier: «Han viste aldri anger. Det han ønsker seg er en scene, et sted å dele tankene og budskapet sitt. Og få flere støttespillere.

Ifølge Seierstad fortalte Breivik at han aldri hadde vært lykkeligere i fengselet. «Han snakker om plastbestikk som en kronglete tilværelse eller kald kaffe eller å vente 20 minutter før han går ut. Han snakker om slike ting som dårlig romservice. på et hotell», forklarer biografen.

Helt klart: Breivik lever fortsatt i sin egen verden. Men kunne han til slutt lykkes og virkelig tjene penger på filmrettighetene i livet hans?

De fleste land tillater ikke kriminelle å tjene på sine forbrytelser når de først er dømt.

Breivik mener imidlertid at liberalismen og åpenheten i Norge gir ham alle muligheter til å selge rettighetene til livshistorien.

Det er vanskelig å forestille seg at dette vil skje, men i Norge er det kanskje ikke umulig.

Related Videos

Leave a Comment