Home » Erling Haaland scorer igjen for Norge

Erling Haaland scorer igjen for Norge

by Russell Crowe

Erling Haaland fortsatte sin sterke start på sesongen lørdag kveld, og scoret for å hjelpe Norge til en 2-0-seier over Latvia.

Erling Haaland og Norge møtte Latvia på lørdag, og ønsket å øke FIFA -kvalifiseringshåpene til VM neste år. Borussia Dortmund-kapteinen ga sin nasjonale side en perfekt start, og gjorde 1-0 til et straffespark i det 20. minutt. Haalands niende mål i sin 13. opptreden for Norge så dem dominere kampen.

Southampton -kantspilleren Mohamed Elyounoussi doblet Norges fordel i andre omgang. Og de seilte til en komfortabel seier på slutten. Erling Haaland hadde en liten pause sent da han ble byttet ut i det 88. minutt.

Seieren holdt Norge på tredjeplass i sin kvalifiseringsgruppe for VM. Tyrkia leder for øyeblikket gruppe G med 11 poeng på fem kamper, mens Nederland er ett poeng fra andre. Louis van Gaals side leder Norge til målforskjellen halvveis i gruppen.

Donyell Malen feirer Memphis Depays mål mot Montenegro (Foto av ANP Sport via Getty Images)

Nederland hevdet en imponerende 4-0-seier over Montenegro lørdag kveld, med Memphis Depay som scoret en tannregulering. Borussia Dortmund spiss Donyell malen var en ubrukt erstatning for landslaget sitt.

Raphael Warrior var også i aksjon lørdag da Portugal møtte Qatar i en internasjonal vennskap. Borussia Dortmund venstreback kom av benken i det 81. minutt. Qatar så to spillere utvist i kampen, slik at Portugal kunne registrere en komfortabel 3-1-seier.