Home » Demolish Games kunngjør WWII: Underground – GameSpace.com

Demolish Games kunngjør WWII: Underground – GameSpace.com

by Russell Crowe

Demolish Games har annonsert World War II: Underground, et kommende stealth-spill som foregår i det okkuperte Europa i krigstid. Planen er å gi ut spillet for PC først med PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S og Nintendo Switch-versjoner som er planlagt til senere.

Utviklerteamet har avslørt at oppdragene spillerne skal delta i er inspirert av faktiske motstandsoperasjoner under okkupasjonen av Nazi-Tyskland. Enspilleropplevelsen vil se spillerne påta seg rollen som en supporter som vil fullføre oppdrag som tar sikte på å ødelegge okkupasjonsmakten. Teamet planlegger å skape en rekke spillmuligheter som «på en omfattende måte vil fange opp detaljene ved partisanoperasjoner mot nazistene fra 1939 til 1945». Hvert oppdrag vil tilby en unik måte å forberede, planlegge og avslutte.

«Operasjonene til motstandsbevegelsen vil være inspirert av reelle oppdrag som har blitt utført i Polen, Hellas, det tidligere Jugoslavia, Frankrike, Norge og andre land. Vi legger også stor vekt på å ta hensyn til okkupasjonens realiteter og hvordan motstandsbevegelsens handlinger har oversatt seg til sivile liv. Det bør huskes at Nazi-Tyskland brukte kollektivt ansvar, og for eksempel i det okkuperte Polen ble dusinvis eller til og med hundrevis av uskyldige mennesker ofte myrdet som gjengjeldelse for partisangrep. – sa Paweł Dywelski, administrerende direktør i Demolish Games SA

Lær mer om WWII: Underground ved å se introduksjonsvideoen, og gå deretter til Steam-siden.

Related Videos

Leave a Comment