Home » Spillbutikker suspenderer dekningen av Activision Blizzard

Spillbutikker suspenderer dekningen av Activision Blizzard

by Henrik Ibsen

Flere spillutsalg har sagt at de i det minste midlertidig vil slutte å dekke Activision Blizzard-spill i lys av et diskriminerings- og trakasseringssøksmål mot utgiveren og dens ulike svar.

Spillerredaktør Kirk McKeand kunngjorde sin avgjørelse på Twitter, og sa: «Vi kommer til å slutte å dekke Activision- og Blizzard-spillene inntil det er en reell endring og denne lysende bullshiten tar slutt. Vi kommer til å dekke de pågående nyhetene angående den nåværende historien, men vi vil ikke dekke spillene.»

«Gass-belysningen» refererte til utdrag fra sitater tvitret fra en intern e-post sendt til Activision Blizzard-ansatte av konserndirektør Fran Townsend, som begynte i selskapet i mars.

«Et nylig anlagt søksmål ga et forvrengt og falskt bilde av virksomheten vår, inkludert faktisk ukorrekte, gamle og utenfor konteksthistorier – noen stammer fra over et tiår siden,» skrev Townsend og la til: «Vi kan ikke la andres åpenbare handlinger, og en virkelig grunnløs og uansvarlig rettssak, undergraver vår kultur med respekt og like muligheter for alle ansatte.»

Prima spill fulgte etter kort tid etter, men utvidet sin dekningsbeslutning til å inkludere Ubisoft, som opplevde en rekke skandaler det siste året og så sin nåværende studiokultur i Singapore stilt spørsmål ved av en rapport fra Kotaku denne uken.

«I lys av nylige rapporter om påstander om seksuell trakassering og diskriminering hos Activision, Blizzard og Ubisoft, suspenderer Prima Games dekningen av alt innhold fra Activision, Blizzard og Ubisoft inntil videre,» heter det på nettstedet.

GameXplain var det tredje utsalgsstedet som utstedte en slik dekningsavgjørelse, og sa: «I lys av de grufulle anklagene om seksuell trakassering mot Activision Blizzard, suspenderer vi all dekning av Activision Blizzard-spill for resten av året, og kan være på ubestemt tid, frem til arbeidskulturen har klart forbedret seg.»

Related Videos

Leave a Comment