Home » Ocean Outdoor lanserer grønt annonsefond – men har ingen planer om å slutte å jobbe med forurensere

Ocean Outdoor lanserer grønt annonsefond – men har ingen planer om å slutte å jobbe med forurensere

by Russell Crowe

Ocean Outdoor har lansert et nytt fond som gir stemme til veldedige organisasjoner og ideelle organisasjoner som jobber for å redde planeten.

Eieren av premium digital media (DOOH) har imidlertid ikke forpliktet seg til å redusere mengden annonseplass den bruker til høykarbonindustrier som luftfart, bil og fast fashion.

Som en del av «Drops in the Ocean»-initiativet vil Ocean Outdoor donere 2 % av gruppens deklarerte inntekter hvert år til veldedige miljøorganisasjoner i form av reklameverdi på selskapets nettverk av avanserte digitale skjermer. i syv land: Storbritannia, Nederland, Tyskland, Sverige, Finland, Danmark og Norge.

Organisasjoner og formål knyttet til bevaring av land, natur, hav, global oppvarming, forurensning og klimakrisen inviteres nå til å benytte seg av «Drops in The Ocean»-fondet for å forsterke deres budskap, deres årsaker og pengeinnsamlingsappeller. Utvalgte organisasjoner vil dra nytte av pro-bono-annonsering i en periode på 12 måneder.

Markedsdirektør for Ocean Outdoor, Richard Malton, sa om programmet: «2021 er bærekraftens år, og bringer klimaendringene tilbake til den politiske og sosioøkonomiske agendaen med Cop26 i Glasgow og -av. Det er en global nødsituasjon, og som selskap ønsker vi å tilby en plattform for formål og veldedige organisasjoner som takler krisen.

«Oceans nye fond lar oss utvide våre grønne og blå ambisjoner til å dekke et bredere spekter av miljøårsaker utover viktige saker som forurensning av havene med engangsplast, en sak som vi vil fortsette å kampanje for.»

Miljøaktivister ser imidlertid i økende grad til reklamebransjen for å svare på dens medvirkning til å legge til rette for klimakrisen, med oppfordringer til reklamebransjen om å slutte å jobbe med high-end kunder.karboninnhold og svært forurensende øverst på listen.

På dette tidspunktet har Ocean Outdoor ingen forpliktelse til å minimere eller slutte å jobbe med noen av disse kundene i høykarbonindustrier som luftfart, bilindustri og fast fashion.

Malton sa til The Drum: «For øyeblikket adresserer Ocean sitt eget karbonfotavtrykk som en del av selskapets bærekraftspolicy, og vi fortsetter å støtte industrinettverk som jobber for å takle det. Vi ser på alle elementer i forretningskjeden vår, og «Drops in The Ocean» er spesielt for veldedige organisasjoner som setter bærekraft i hjertet av organisasjonen deres. «

Related Videos

Leave a Comment