Home » Matchroom vinner Leigh Wood-veskeauksjonen mot Michael Conlan

Matchroom vinner Leigh Wood-veskeauksjonen mot Michael Conlan

by Russell Crowe

Matchroom vant rettighetene til å være vertskap for fjærvekttittelkampen mellom Leigh Wood og Michael Conlan.

Leigh Woods forsvar av sin «vanlige» WBA-fjærvekttittel startet mandag og så Matchroom vinne med et bud på $1,5 millioner mot Top Ranks $1,2 millioner. Bob Arums forfremmelse var den eneste andre budgiveren som deltok.

Når det gjelder deling mellom de to fighterne, har WBA-tittelinnehaveren Wood rett til 55 % av vesken, noe som tilsvarer $825.000, mens Conlan krever de resterende 45% og $675.000.

Dette vil være Woods første forsvar av WBA-beltet sitt etter å ha produsert en knockout i 12. runde mot Xu Can på Fight Camp i juli i fjor, og han møter nå Conlan som vant WBA «midlertidig» fjærvekttittel med en utvetydig seier mot TJ Doheny i Belfast, Northern. Irland, seks dager etter Woods suksess.

Etter at WBA trakk alle provisoriske belter fra sirkulasjon i slutten av august, ble Conlan den obligatoriske utfordreren for Woods tittel, og selv om begge sider fikk sjenerøse forlengelser for å komme til en avtale, falt kampen på børstilbudet.

Woods vinner mot Conlan vil da være i kamp om å møte WBA «super» fjærvektmester Leo Santa Cruz, som ikke har forsvart beltet siden februar 2019 mot Rafael Rivera.

Hvis Santa Cruz ikke klarer å møte vinneren av Wood mot Conlan eller velger å ikke kjempe i fjærvekt, vil WBA anerkjenne en ny «super» mester.

Se høydepunktene fra Xu Can mot Leigh Wood nedenfor.

Related Videos

Leave a Comment