Home » DF Direct Weekly snakker om Battlefield 2042 RTX og en imponerende Dying Light Switch-oppdatering • Eurogamer.net

DF Direct Weekly snakker om Battlefield 2042 RTX og en imponerende Dying Light Switch-oppdatering • Eurogamer.net

by Henrik Ibsen

Mer: Når vil karakterenes klær slutte å bevege seg gjennom miljøer?

Velkommen til den nye Digital Foundry Direct Weekly – vårt vanlige nyhetsprogram der medlemmer av DF-teamet tar en pause fra sine nåværende prosjekter for å snakke om de siste spill- og teknologinyhetene … og for en gangs skyld er jeg ikke det! Det er imidlertid en god unnskyldning. Sannheten er at gjennomgangen av seks forskjellige konsollversjoner av Forza Horizon 5, som alle kan se sammenligningene endres på bio-for-biom-basis, har medført en virkelig kolossal mengde arbeid. Når det gjelder embargodekning, har John Linneman oss heldigvis dekket med sin dyptgående tekniske analyse med fokus på Xbox Series X-versjonen, men selv samme dag lurte jeg fortsatt på hvordan jeg skulle inneholde og presentere den store mengden data jeg har hentet fra alle systemer. Håper det lønnet seg! Det er enda mer av Forza å komme – med mer fra studiobesøket vårt, et dypdykk i PC-versjonen og noe litt mer på PC-siden muliggjort av det fantastiske Digital Foundry Discord-fellesskapet.

I mellomtiden satte Audi Sorlie, John Linneman og Alex Battaglia seg ned for den ukentlige virtuelle gjenforeningen, med et bredt spekter av hete emner, inkludert PS1s «demake»-innsats med Bloodborne, Netflixs første angrep i spillet, samt utgivelsen av originalen kildekode for Little Big Planet. Når du leder showet, handler det om Battlefield og ray tracing – Alex deler tankene sine om Battlefield 2042 RTX-traileren. I mellomtiden ser det ut til at Sony nok en gang har lyttet til den legitime kritikken av PlayStations problemer, og løst PS5 CMOS-batteriets tidsbombe. Det er litt av et ikke-problem her og nå, men det er virkelig et problem for fremtiden. Å bytte ut et dødt CMOS-batteri i konsollen med et nytt krever at Sonys servere autentiserer systemklokken på nytt for å kjøre alle spill (selv fysiske spill), men hva ville skje i et hypotetisk scenario? hvis det ikke fantes noen Sony-servere, eller hvis hadde ikke brukeren Internett-tilgang? Problemet ble løst på PS4 for en tid siden, og nå ser det ut til at fremtidig bevaring av PS5-titler også er sikret. God!

En annen kul historie er ankomsten av en oppdatering for Dying Light on Switch. Vi elsket Techland-porten, men syntes den ulåste bildefrekvensen var litt irriterende – til tross for at vi kjørte raskere, fikk fallet i konsistens faktisk spillet til å se verre ut. Vi har gitt utvikleren noen tilbakemeldinger, og det er flott å se at situasjonen har endret seg dramatisk med en ny oppdatering. Ytelsen er nå begrenset til 30 bilder per sekund, noe som gir spillet et mer konsistent helhetlig utseende. Utover det har oppløsningen i bærbar modus forbedret seg, og selv om vi ikke har gjort noen A til B-sammenligninger, er følelsen at LOD-ene har blitt skjøvet tilbake for å få spillet til å se bedre ut totalt sett. Flotte greier!

John Linneman, Audi Sorlie og Alex Battaglia slår seg sammen for å forplikte DF Direct Weekly #36.

 • 00:00:00 Presentasjoner
 • 00:00:58 Battlefield 2042 RTX trailerreaksjon
 • 00:10:40 Løste PlayStation 5 CMOS-problemet
 • 00:17:06 Forbedret Dying Light Switch
 • 00:22:31 Netflix legger til spill til merket sitt
 • 00:31:12 Bloodborne PS1 Demake
 • 00:37:42 Little Big Adventure 1 & 2 kildekode utgitt
 • 00:42:40 DF-innholdsdiskusjon: Forza Horizon 5
 • 00:48:37 Diskusjon om DF-innhold: Guardians of the Galaxy
 • 00:53:06 DF-innholdsdiskusjon: DF Retro Revelation
 • 00:56:18 DF Supporter Q1: Hadde du eldre foreldre eller familiemedlemmer som likte spill da du var yngre, og spiller de fortsatt?
 • 01:02:40 DF Supporter Q2: Vil 120 Hz-modusene på de nyeste konsollene være mindre viktige over tid?
 • 01:07:34 DF Supporter Q3: Hvor mange spill har hver av dere i samlingen?
 • 01:12:21 DF Supporter Q4: Når vil karakterenes klær slutte å skjære gjennom geometrien?
 • 01:17:07 DF Supporter Q5: Tror du at overgangen til PC-utgaven kan oppmuntre Sony til å konsultere den gamle katalogen?
 • 01:20:45 DF Supporter Q6: Hvorfor fortsetter Nvidia å gi ut lavere nivå GPUer med mer VRAM enn høyere nivå GPUer?
 • 01:22:36 DF Supporter Q7: Hvorfor har Norge en så underutviklet spillindustri sammenlignet med sine skandinaviske naboer?

I mellomtiden, utenfor diskusjonen om aktuelle saker, diskuterer teamet sine nylige planer med den fenomenale Forza Horizon 5 og Guardians of the Galaxy. For den første er vi veldig stolte av arbeidet vi har gjort og tilgangen til informasjonen vi hadde under et studiobesøk på Playground Games i Leamington Spa, Storbritannia. Vi fikk ta en titt på spillet som kjører på flere systemer samtidig, vi hadde lange diskusjoner med de kreative og tekniske produsentene og mer enn det – vi elsker sluttproduktet. Det har vært et stort øyeblikk for oss i år, og siden spillet blir «offentlig» i løpet av de neste dagene, anbefaler vi selvsagt at du sjekker det ut. Galaksens voktere? Det er nok en fenomenal 2021-utgivelse som går så bra – og nok et forbausende spill fra Eidos Montreal, tidligere ansvarlig for et par utmerkede Deus Ex-titler. Vi var bekymret for at dette laget trakk seg. av Deus Ex og satte kursen mot en Marvel-franchise. , men til slutt skinner stamtavlen og talentet til laget igjennom.

Og til slutt, som vanlig, avslutter vi med en serie spørsmål sendt inn for diskusjon av støttespillerne til Digital Foundry Supporter Program – der mysteriet med Nvidias lavere nivå GPUer har mer minne enn alternativene av høyere kvalitet. gjennomgås, sammen med tanker om hvor fast bestemt Sony er på å bringe sin katalog tilbake til PC … og etter hvert som spillene blir mer og mer komplekse, vil støtten for 120Hz løsne. Som vanlig, hvis du ønsker å bli tettere knyttet til DF-teamet og det vi gjør (og har tilgang til hver ukes live på lørdager), kan du vurdere å støtte oss. Snakk med teamet på Discord hvor vi har bygget et fantastisk fellesskap, får toppkvalitetsnedlastinger av alt vi gjør, og hvor live support har vært en endring dag og natt for vår elskede DF Retro. Bli med oss!

Related Videos

Leave a Comment