Home » Amazon Prime Gaming-tilbud for september 2021 – Gratis spill og belønninger

Amazon Prime Gaming-tilbud for september 2021 – Gratis spill og belønninger

by Henrik Ibsen

En ny måned bringer et nytt sett med avtaler og tilbud fra Amazons Prime Gaming-tjeneste, som følger med deres vanlige Prime-medlemskap.

Sammen med noen gratis spill, tilbyr Prime Gaming også abonnenter gratis belønninger for noen av favorittspillene deres eksklusive for Prime.

Abonnenter som liker å se streamere på Twitch kan også få et gratis månedlig abonnement på en kanal, i tillegg til et eksklusivt Prime-merke å vise frem i Twitch-chatten.

Les mer:

Hvis du ennå ikke er abonnent og ønsker å nyte fordelene med Prime Gaming, kan du abonnere gjennom deres nettsted med en 30-dagers gratis prøveperiode den første måneden, deretter 7,99 £ hver måned etterpå, som kan kanselleres når som helst.

Gratis spill med Prime september 2021

Fra og med i dag har Prime et ganske omfattende tillegg til biblioteket med gratis spill som tilbys denne måneden – Prime-abonnenter kan laste dem ned uten ekstra kostnad.

Her er en oversikt over de nye spillene lagt til Prime Gaming for september.

By KO

Videoopplasting

Video utilgjengelig

Knockout City er en dodge ball-ekstravaganza som lar spillere kjempe på banen mot andre rundt om i verden via nettspill.

Spillet, utviklet av Electronic Arts EA Original-merke, lar deg spille med vennene dine mens du jobber sammen for å slå konkurrentene på en rekke unnvike-ball-fokuserte kart.

Sam og Max dro ut på veien

Videoopplasting

Video utilgjengelig

Sam og Max er «uavhengige politimenn» som må løse en av de vanskeligste sakene deres i Hit the Road.

Dette eventyrspillet er hjemsted for fantastiske animasjoner fylt med sprø og sprø karakterer som spillere kan bli involvert i.

Candleman The Complete Journey

Videoopplasting

Video utilgjengelig

Dette forvirrende 3D-plattformeventyrspillet tar spillere til en interessant verden innhyllet i mørke der det eneste lyset kommer fra det lille levende lyset som spillerne tar kontroll over.

Historien er overraskende dyp for et puslespill der Candle vil bruke mye tid på å tenke på hensikten med livet og verden rundt ham.

Andre gratis spill med Prime Gaming inkluderer Puzzle Agent, Secret Files 2: Puritas Cordis, Tools up! og uten hukommelse

Store tilbud med Prime Gaming i september 2021

  • Genshin-påvirkning : Spillere kan kreve 60 Primogems, 8 Hero’s Wit og 5 Calla Lily Seafood Suppe som vil hjelpe spillere med å rangere karakterene sine i det populære rollespillet.
  • Madden NFL 22 : Spillere kan kreve 10 NAT Gold-spillere eller bedre akkurat nå med en annen Prime Gaming-pakke som kommer 9. september.
  • Brawhalla : Dark Heart Bundle (inkluderer 1 legende, 1 skin, 1 emote og 1 sidekick).
  • Fri ild : Hayato-karakter gratis
  • Kjeltring selskap : Jungle Command Sigrid Outfit
  • Apex Legends : Sjelden hud for Mirage (tilgjengelig 3. september)
  • Sea of ​​Thieves : Blighted Cabestan, Raven Makeup (tilgjengelig 8. september)
  • Grand Theft Auto Online : $100 000 i valuta i spillet (tilgjengelig 9. september)
  • League of Legends : Mystery Skin Shard (tilgjengelig 14. september)

En fullstendig liste over belønninger finner du på nettsiden til Prime Gaming her .

Related Videos

Leave a Comment