Home » Skiskyting: Tysk sesong uten sjanse til pallplass, vinner Norge

Skiskyting: Tysk sesong uten sjanse til pallplass, vinner Norge

by Edvard Munch

Denise Herrmann er den tyske programlederen.

© Sven Hoppe/dpa

Verdenscupen i skiskyting 2021/22 fortsetter i Kontiolahti. Torsdag gikk den siste kvinnestafetten i Finland. Norge vant med selvtillit, Tyskland var sjanseløs på pallen.

Kontiolahti-Im skiskyting gå til OL med dette VM i Kontiolahti Fortsett. Seks løp over fire dager står på programmet. Det siste var begynnelsen kvinnelig stafett i inneværende sesong – med et anstendig resultat for den tyske kvartetten.

Norge vant den siste kvinnestafetten i verdensmesterskapet 2021/22. Marte Olsbu Roeiseland, Tiril Eckhoff, Ida Lien og Ingrid Landmark Tandrevold sitter torsdag foran Sverige og Italia.

Skiskyting i Kontiolahti: Hinzs blackout koster ham pallen

Tyskland løp med OL-stafett som vant bronse i Beijing. Vanessa Voigt var oppe igjen og overlot til Vanessa Hinz. Da tok Franziska Preuss over og gikk videre til anker Denise Herrmann.

Selv om DSV-kvartetten ble nummer fire, var de klart utenfor pallen. Fremfor alt Hinz hadde ingen god dag.

Skiskyting: to straffer setter Tyskland tilbake

Voigt fikk en god start, var konkurransedyktig over de seks kilometerne og skjøt rent i liggende posisjon. Hun slet med å stå og brukte tre reservedeler.

Gode ​​50 sekunder bak overlot hun Hinz, som passerte rent og tok fjerdeplassen først. i Stående på scenen fanget de et vindkastmåtte utføre to strafferunder og ble forbigått.

Preussen tok over og vant med god kjørelengde og en ren, utsatt etappe mange steder. Hun brukte ytterligere to runder mens hun sto og gikk ut av løpet på niendeplass.

Finaleløper Herrmann traff det hele i liggende posisjon, hun trengte kun reserve i stående posisjon. hun kjempet seg til fjerdeplassenmen pallen var utenfor rekkevidde.

Skiskyting i Kontiolahti: Sluttresultatet ved mål

1. Norge 1:09:48.1 / 0 straffer / 4 bytter
2. Sverige +37,7/0/8
3. Italia +1:00.2/0/7
4. Tyskland +1:57.1/2/9

Hele resultatet

Frankrike ble diskvalifisert så droppet ut Sverige eller stafett-VM for kvinner. Herrestafetten fortsetter fredag ​​klokken 14.30, chiemgau24.de er inkludert i live-tickeren.

Skiskyting: Løpet live ticker

Mål: Norge vinner klart foran Sverige og Italia. Tyskland kommer på fjerdeplass.

Kurs: Herrmann er på siste skudd. Hun trenger bare én ekstra, fjerdeplass.

Kurs: Norge vinner denne stafetten. Tandrevold blåser det hele, seieren er i boks. Sverige sikret andreplassen, Italia tredje.

Kurs: Den endelige innspillingen er i ferd med å begynne. Norge har seieren i tankene.

Kurs: Denise Herrmann treffer alle målene og er nå på syvendeplass. Han bommer på et minutt på pallen, det blir nok ikke noe mer.

Kurs: Den ledende duoen ankommer nest siste skyting. Tandrevold scorer alt for Norge. Nå er Elvira Öberg presset. Hun må lade om to ganger, en svensk seier er langt unna. Italia stabiliserer seg på tredjeplass.

Kurs: Preuss byttet til Hermann. Det er tiendeplass, 2:04 minutter fra fronten. Men det er bare gode 55 sekunder fra pallen.

Kurs: Norge og Sverige vil være på vinnersiden. Norge ligger 30 sekunder foran.

Kurs: Den siste endringen kommer snart. Denise Herrmann har fortsatt en sjanse til å komme på pallen, men det må virkelig gå sammen.

Kurs: Preuss tar all risiko og gjør to feil. Men omlasterne sitter. Hun forlot banen på niendeplass, kun ett minutt fra pallen.

Kurs: Norge ligger klart foran, Lien trengte bare en reserve. Öberg treffer alt, Sverige er med for fullt. Italia har problemer, Sveits passerer.

Kurs: Sverige og Italia nærmer seg Norge. Det er tilbake til skytebanen.

Kurs: Han er nå på tiendeplass, drøyt 1:10 fra pallen. Mange ting er fortsatt mulig her.

Kurs: Preuss med en veldig sterk serie, den treffer alt. Nå går hun videre.

Kurs: Sverige trenger alle reservedeler, Italia passerer. Avstanden er nå et helt minutt.

Kurs: Norge skyter allerede. Ida Lien treffer alt, skandinavene ligger foran.

Kurs: Nå som endringen har skjedd ligger den tyske kvartetten på nest siste plass, 2t31 bak alle i tet.

Kurs: Hinz fortsetter å kaste bort tiden og blir umiddelbart overlevert til Franziska Preuss med et stort underskudd.

Kurs: Eckhoff utvider ledelsen og det andre byttet kommer snart.

Kurs: Norge mangler mer enn to minutter, eller 1t10 på pallen. Tyskland er bare 15 år gammel.

Kurs: Eckhoff må lade et skudd på nytt, Norge ligger foran. Østerrike har problemer, Sverige passerer. Hinz gjør mange feil. Herregud, det er to straffer. Tyskland er nå langt bak.

Kurs: Hinz er 52 sekunder bak, så hun mistet noe. Det er stående skytetid.

Kurs: Hinz treffer alt og er allerede nummer fire. Frankrike har to straffer. Tyskland er på pallen.

Kurs: Eckhoff reiser til Norge. Hun treffer alt og holder seg på toppen. Sverige og Østerrike følger etter, Frankrike henger etter.

Kurs: Hinz holder gapet på de første meterne, han går direkte til liggende skudd.

Kurs: Norge bytter i ledelsen, fulgt av Sverige og Frankrike, gode ti sekunder bak. Tyskland er åttende på 44 sekunder.

Kurs: Overføringen av makt til Vanessa Hinz følger umiddelbart. Boliglånet er ganske stort etter den første av de fire starterne.

Kurs: Roeiseland presset Norge fremover. Voigt er 13. og allerede nesten 45 sekunder bak.

Kurs: Så nå skyter han stående. Voigt er i trøbbel, hun gjør to feil. Den første reloaderen bommer. Hun slipper straffesløyfen, men det kostet mye tid.

Kurs: Situasjonen på vei til stående er uendret. Det er først etter andre skyting vi vil se endringer.

Kurs: Ti nasjoner er innen 15 sekunder, Tyskland er sjuende.

Kurs: Vi er på første opptak. Voigt kommer uten feil og forblir i ledergruppen. Mange kvinner kom ut av denne skyteøkten uten feil.

Kurs: Voigt løper på midtbanen, Frankrike, Norge og Sverige angir tonen.

Kurs: Alle kvinnene kom godt over de første meterne, den truende fallfaren ble avverget. Nå som to kilometer er tilbakelagt, er det tid for første skyting.

Kurs: Det er det, releet er aktivert.

Skiskyting i dag i live ticker: Startposisjonen før løpet

Før løpet: Tyske kvinner har satt et eksempel for Ukraina. Hjerter i Ukrainas nasjonale farger er festet til riflesiktene.

Før løpet: Foruten Voigt er Vanessa Hinz, Franziska Preuss og Denise Herrmann til start for Tyskland. I samme lag ble det bronsemedalje i OL.

Før løpet: Favorittene til å vinne er Frankrike, Tyskland, Sverige og Norge. Italia kan også ha noe å si på pallen.

Før løpet: 17 nasjoner står til start, inkludert det tyske laget. Vanessa Voigt er starteren til DSV-kvartetten.

Før løpet: Hei og velkommen til Kontiolahti skiskyting live ticker i dag. Damestafetten er i ferd med å starte.

Skiskyting i dag i Live Ticker: Den foreløpige løpsrapporten

Da prøver skiskytterne å konsentrere seg om sporten, selv om Skiskyting-VM i Kontiolahti under inntrykk av det russiske angrepet mot Ukraina.

Skiskyting i dag i live ticker: Ukraina, Hviterussland og Russland starter ikke

Ukrainske skiskyttere vil ikke konkurrere, noen Idrettsutøvere gjorde sin militærtjeneste. Russland og Hviterussland er suspendert av den globale foreningen IBU.

Krigen i Ukraina preget også det tyske laget. «Jeg er selv ansatt i Bundeswehr. Jeg kan bare forestille meg hvordan de må gjøre det. Vi kunne ikke ha forestilt oss det i våre verste drømmerfor at noe slikt skal skje, sa olympisk mester Denise Herrmann i forkant av verdenscupen i Finland.

Skiskyting i dag i live ticker: med selvtillit forrige sesong

Likevel går verdenscupen i skiskyting i Kontiolahti som planlagt. 20 nasjoner står til starthver utøver må løpe seks kilometer og to ganger til skytebanen.

Fra et tysk synspunkt er OL-stafett til start. Vanessa Voigt, Vanessa Hinz, Franziska Preuss og Denise Herrmann vant bronse i Beijing og er også pallkandidater i Kontiolahti.

De olympiske mesterne Sverige, Norge og Frankrike er store favoritter til seier. På grunn av utestengelsen av Russland og Hviterussland, mangler to stafetter som allerede har oppnådd gode resultater i skiskyting-VM 2021/22. Her er startlisten

Den siste kvinnestafetten for skiskyttersesongen starter klokken 14.30, en dag senere skal mennene konkurrere i sin siste stafett. chiemgau24.de er inkludert i live-tickeren for skiskyting.

Kilde: chiemgau24.de

*chiemgau24.de er en del av det nasjonale redaksjonelle nettverket Ippen-Digital

trøffel

Related Videos

Leave a Comment