Home » Red Sox kom i hyllene med Tough Call og Walk-Off Homer

Red Sox kom i hyllene med Tough Call og Walk-Off Homer

by Russell Crowe

BOSTON – Christian Vazquez sin kveld startet på benken. Det endte med en triumferende joggetur rundt basene.

I en utholdenhetskonkurranse dagen før Boston Marathon, overgikk Red Sox Tampa Bay Rays i en kaotisk 13-omganger affære i kamp 3 i denne American League-divisjonsserien. Vazquez, som kom inn i kampen som en pinch-hitter i sjette omgang, vant kampen for Boston syv omganger senere med et to-løps homerun over Green Monster som ga Red Sox en seier på 6. 4 og en to-kamp-en. lede.

«Det er en stor seier,» sa Vazquez. «Uansett runde, vi må få jobben gjort, og noen må gjøre det og ta ansvar der borte, og det gjorde jeg.»

Da Vazquez sin eksplosjon satte Tampa Bay i hælene i en best-av-fem-rekke, så det ut til at spill i første halvdel av omgangen forvirret spillere, trenere og fans fullstendig.

Med Tampa Bays Yandy Diaz på første base og to strikeouts, kastet Kevin Kiermaier en ball utenfor den korte veggen på høyre felt på Fenway Park. Ballen fløy av veggen, rikosjetterte deretter høyrebanespiller Hunter Renfroe og over gjerdet, noe som resulterte i en brak som hindret et løp i å score. (Diaz løp med feltet med full telling og to strikeouts.) Den hektiske rekken skapte forvirring, men lagleder Sam Holbrook bekreftet at den riktige samtalen ble gjort etter at en reprise viste at Renfroes avvik var utilsiktet.

«Det står i regelboken. Det er en regeldobbel, sa Holbrook etter kampen. «Voldgiftsdommere har ikke noe skjønn.

Holbrook gikk så langt som å lese regelboken høyt for de fremmøtte mediene. Mens den rette oppfordringen ble gjort, kvelte den ikke debatten om hvorvidt lovens bokstav burde endres.

«Regler er hva de er – men, mann, det er hjerteskjærende,» sa Kiermaier. «Jeg kan ikke tro at det skjedde, og vi hadde ikke en sjanse til å score det poenget. For meg knuste jeg denne ballen. Jeg håpet bare å se ham forlate gården. Jeg hadde mange pops og pops, men ingen pops.

Han la til: «For at ballen skal sprette fra en vegg og treffe en spiller og gå over den, kan jeg bare ikke tro at det er en dobling av tommelfingerregelen. Yandy ville ha scoret stående.

Red Sox-manager Alex Cora sa at han med en gang visste at spillet var en dobbel, og husket leksjonene han lærte som TV-analytiker for ESPN. Diaz foreslo i mellomtiden at regelen ble endret for å gi rom for en viss dom. Hjørnesparker Diaz var imidlertid forsiktig med å tilskrive Rays tap til denne ene kampen.

«Det er bare en del av spillet,» sa Diaz. – Vi hadde mange sjanser til å score, men det gjorde vi bare ikke.

Bortsett fra uvanlig spill, passerte Rays ekstraomgangene av spillet kvalt av Nick Pivetta fra Boston, en høyrehendt som kom inn i kampen for å starte den 10. omgangen og tok syv strikeouts på fire omganger. Pitching på to fridager etter å ha kastet 73 plasser på torsdag, kastet Pivetta, mest brukt som en vanlig sesongstarter, 67 plasser denne gangen og tillot bare tre treff.

Pivetta, en pitcher i hans første sluttspill, ble mer og mer demonstrativ hver gang han forlot haugen.

«Jeg konkurrerte bare med streikesonen, konkurrerte med disse gutta,» sa Pivetta, og la til at hans siste arbeidsmengde ikke handlet om ham. «Energien min viser bare hva den betyr for meg og for laget vårt.»

Cora sammenlignet Pivettas avlastningsprestasjon med den Nathan Eovaldi leverte i Boston i kamp 3 i World Series 2018. Eovaldi slo seks ett-løps omganger den kvelden mot Dodgers.

Tilfeldigvis startet Eovaldi dette spillet for Boston. Sluttspillrekka hans så ut til å være i fare etter å ha gitt opp en to-runs homerun til Tampa Bay Austin Meadows i den første omgangen på søndag, men Eovaldi stengte Rays for resten av natten med fem omganger og åtte strikeouts.

Før Vazquez Homer ble Bostons angrep drevet av et par slagere som er mest kjent for sine sluttspillbedrifter i andre uniformer.

Kyle Schwarber, verdensmester med Cubs i 2016, satte Red Sox på brettet med en hjemmedebut. Han la til et nytt treff i den tredje for å sette opp en RBI-singel for Enrique Hernandez, men det mest underholdende øyeblikket i kampens åpningsmål kom da han feiret en rutine, et lurt kast til Eovaldi, som dekket den første basen.

De vits var med henvisning til det faktum at Schwarber tidligere hadde fløyet et kast på en lignende mynt.

Hernandez fulgte i mellomtiden opp singelen sin med det 10. hjemmeløpet i sluttspillkarrieren. De forrige ni kom med Dodgers, men det soloskuddet, som klarte det grønne monsteret, ga midtbanespilleren et treff i syv påfølgende opptredener på hjemmeplaten, uavgjort for de fleste i historien.

Rays utliknet 4-4 i den åttende, og grep muligheten til å møte en Hansel Robles i dårlig vær i en situasjon med høy innflytelse. Wander Franco skjøt et hjemmeløp i motsatt retning før Randy Arozarena forfulgte sin egen briljante i sluttspillet, og doblet hjemmeløpet.

Til slutt var det ikke nok for et Rays-lag som nå står overfor eliminering på veien i kamp 4 på mandag. Men etter en prøvende natt på mer enn én måte, virker ikke Tampa Bay motløs.

«Jeg har omtrent 10 000 prosent tillit til at dette laget vil komme tilbake som vi vanligvis gjør,» sa Diaz.

Related Videos

Leave a Comment