Home » World Series 2021: Houston Astros slo Atlanta Braves 7-2 og utligner serien til 1-1

by Russell Crowe
Jose Urquidy vant sin andre World Series-seier for Astros, etter å ha vunnet den fjerde runden av 2019 Fall Classic mot Washington Nationals

Houston Astros kom tilbake for å uavgjort de syv World Series på 1-1 med en 7-2 hjemmeseier over Atlanta Braves i Game Two.

Kliniske treff og noen aggressive grasrotløp holdt vertene i kontroll i en støyende Minute Maid Park.

I mellomtiden ga høyrefoten Jose Urquidy dem en god start på haugen, og slo ut syv Braves på fem omganger og gikk glipp av to løp.

Braves-eier Max Fried varte også i fem omganger, men led nederlag.

Andre baseman Jose Altuve satte tonen i den første omgangen med en dobbel ledelse og nådde hjem med Alex Bregmans offerflue.

Travis D’Arnauds solo-homerun utlignet scoringene, men var best for Braves etter at Houston, som kjempet offensivt i Game One, kom seg spektakulært i andre omgang.

Fem treff, en defensiv feil og en vill pasning til sammen ga fire poeng da Houston tok ledelsen 5-1.

Selv om Fried ble i spillet og trakk ut de neste 10 slagerne han møtte, og Freddie Freeman ledet D’Arnaud til å kutte underskuddet, la Astros til et par forsikringsløp inkludert den 22. post-season homeren til Altuve mot den første lanseringen av relieveren Drew Smyly i den sjuende.

Serien flytter nå til Atlanta, med spill tre fredag ​​kveld.

Kamp 1: Houston 2-6 Atlanta Kamp 5 (i Atlanta): Søn 31. oktober
Kamp 2: Houston 7-2 Atlanta Kamp 6 * (i Houston): tirs 2. nov.
Kamp 3 (i Atlanta): fre 29. oktober Kamp 7 * (i Houston): Onsdag 3. november
Kamp 4 (i Atlanta): Lørdag 30. oktober *hvis forespurt