Home » Prins Albert: Han drar med barna – kort tid før Charlene kommer tilbake

Prins Albert: Han drar med barna – kort tid før Charlene kommer tilbake

by Russell Crowe

Nyheter fra kongefamilien i GALA-tickeren: Charlene pakker i Afrika og prins Albert reiser med barna +++ Maud Angelica Behn sender rørende ord til prinsesse Märtha Louise og Ari Behn (†) +++ Prinsesse Josephine ble med i den danske varianten av «La oss danse» på.

Nyheter fra kongefamilien i GALA-tickeren

29. oktober 2021

Prins Albert reiser med barna – kort tid før prinsesse Charlene kommer tilbake

For bare dager siden fortalte prins Albert (63) til det amerikanske magasinet «People» at sørafrikanske leger snart ville gi kona prinsesse Charlene (43) reisetillatelse. Hun har oppholdt seg i hjemlandet siden midten av mai på grunn av en ØNH-infeksjon. Men nå skal alt gå veldig raskt og Charlene er ventet i god tid før den monegaskiske nasjonaldagen 19. november 2021.

Men før det må Albert og tvillingene prinsesse Gabriella og prins Jacques, begge 6 år gamle, pakke kofferten. Fordi overhodet for Grimaldi-familien vil reise, ifølge «People», med dem til FNs klimakonferanse, som starter 31. oktober i Glasgow, Skottland. Prinsens avkom vil ikke kjede seg på stedet på noen måte. Albert sa at de to «vil ha sitt eget program (…) med besøk til museer og små monumenter» mens de er mangeårig naturverner.

28. oktober 2021

Maud Angelica Behn: «Mamma og pappa inspirerte meg»

Døtrene til prinsesse Märtha Louise, 50, er så vidt i gang. Hennes eldste datter Maud Angelica Behn, 18, feiret utgivelsen av boken «Tråder av tårer» i oktober 2021. Nå har den unge forfatteren uttalt seg i et intervju med «VG» hvor hun hentet inspirasjon og styrke til eget arbeid.

På dette tidspunktet har redaksjonen vår integrert innholdet fra Instagram.

På grunn av databeskyttelsesinnstillingene dine har ikke dette innholdet blitt lastet inn for å beskytte personvernet ditt.

PERSONVERNINNSTILLINGER

Her kan du endre innstillingene til leverandørene hvis innhold du vil vise. Disse leverandørene kan sette informasjonskapsler og samle inn informasjon om nettleseren din og andre kriterier bestemt av den respektive leverandøren. Ytterligere informasjon finnes i databeskyttelsesinformasjonen.

«Mamma og pappa inspirerte meg på forskjellige måter,» sier Maud Angelica. Hennes avdøde far Ari Behn, som begikk selvmord i en alder av 47 år, hadde en spesielt sterk innflytelse på henne før hennes død. «Jeg gikk på utstillinger med pappa og han lærte meg et par ting.» Kunst er en av hans største interesser. 18-åringen er ikke bare ansvarlig for linjene i sin egen bok, men illustrerte også arbeidet selv. Hvis Ari Behn tilsynelatende testamenterte den kunstneriske siden til datteren, er det til empatien til den unge kvinnen hun skylder moren sin. «Begge har lært meg å vise kjærlighet og sette pris på andre,» sa Royal i et intervju. Boken er laget for å gi leserne håp. Han diskuterer sorgen som Maud Angelica måtte tåle selv etter farens selvmord.

Prinsesse Joséphine: Opptreden i «Let’s Dance» i Danmark

Prinsesse Mary av Danmark (49) sies å være en stor fan av «Vild med in», den danske versjonen av «Let’s Dance». Sammen med døtrene hennes, prinsesse Josephine, 10, og prinsesse Isabella, 14, forventes hun fortsatt å følge programmet og til og med se generalprøver, som rapportert av den danske avisen «Her og Nu». Men i år ble det annerledes: Josephine og Isabella deltok på generalprøvene på egen hånd – noe som ville vært et høydepunkt, spesielt for 10-åringen.

For den yngste datteren til prins Frederik (53) tok til og med plass på juryens kontor og vurderte dansenumrene. Til tross for sin unge alder var hun ekstremt kunnskapsrik med gjennomtenkte kommentarer. Ikke rart, tross alt, at Mini-Royal lærer å danse på egenhånd. Etter øving kunne de kongelige søstrene ta en titt bak kulissene, hvor de snakket med deltakerne og undersøkte de forseggjorte kjolene. En spennende dag for lille Joséphine, som hun senere skal fortelle moren om som elsker å danse hjemme.

Prins Christian, prinsesse Josephine, prinsesse Mary og prinsesse Isabelle

Prins Christian, prinsesse Josephine, prinsesse Mary og prinsesse Isabelle

© Dana Presse

27. oktober 2021

Prinsesse Sofia er fornøyd med den rørende gesten

Prinsesse Sofia, 14, forventet ikke dette! Den spanske kongefamilien besøkte den lille landsbyen Santa María del Puerto de Somiedo lørdag 23. oktober 2021, som i år mottok prisen for en eksemplarisk landsby i Asturias. Etter et besøk og møte med lokalbefolkningen reiste kong Felipe, 52, og dronning Letizia, 49, sammen med Sofia og deres eldste datter, prinsesse Leonor, 15, til et utsiktspunkt i nasjonalparken.

Til hennes overraskelse oppdaget Sofia plutselig at det pittoreske stedet ble kalt «Mirador de la Infanta Sofía» (Ang .: Viewpoint of the Infanta Sofia) – en hyllest til den unge kongelige. Prinsesse Sofia så ut til å ha vært begeistret over den vennlige gesten og klemte deretter foreldrene sine ømt.

Kong Felipe, dronning Letizia og prinsesse Sofia besøker Santa María del Puerto de Somiedo.

Kong Felipe, dronning Letizia og prinsesse Sofia besøker Santa María del Puerto de Somiedo.

© Dana Presse

26. oktober 2021

Prinsesse Elisabeth fyller 20 år i Oxford

Prinsesse Elisabeth av Belgia fylte 20 år 25. oktober 2021. Den unge kongelige tilbrakte imidlertid sin spesielle dag borte fra hjemlandet og uten foreldrene, kong Philippe, 61, og dronning Mathilde, 48 år, og deres søsken, som rapportert i dagbladet «Het Nieuwsblad». For i slutten av september flyttet den unge tronfølgeren til Oxford i England for å studere historie og politikk ved Lincoln College.

Hvordan hun tilbrakte bursdagen sin er ikke offisielt kjent. Siden det var en helt vanlig skoledag, kan det antas at kronprinsessen faktisk satt i styrerommet på mandag og sannsynligvis avsluttet dagen med å feire med andre akademikere i liten skala. Selvfølgelig kom det en telefon fra Papa Philippe til tross for den store avstanden og stresset med datene. Han var på vei til Danmark da han fortalte journalister som reiste med ham at han allerede hadde snakket med datteren. Han sa at hun allerede følte seg hjemme i Oxford og var veldig glad der. 20-åringen har neppe store forventninger når det kommer til gaver. «Da hun fylte 18, ga broren og søsteren henne godteri,» sa kongen med en latter.

25. oktober 2021

Prinsesse Märtha Louise: Døtrene dine er på hurtigvei

For en helg for prinsesse Märtha Louise, 50. Først vant datteren Leah Isadora Behn, 16, prisen «Vixens Influencer of the Year» i skjønnhetskategorien. Hun og moren deltok på arrangementet fredag ​​22. oktober 2021. Nå er det enda en grunn til å glede seg: hennes yngste datter Emma Tallulah Behn, 13, vant Norgesmesterskapet i sprang innendørs med hesten Fetoucha. Men familiens suksess fortsetter!

Märtha Louise er også veldig stolt av sin eldste datter. Maud Angelica Behn, 18, kunne sikre seg førsteplassen på to bokhandleres bestselgerlister med sin bok «Tråder av tårer». Moren gleder seg over kunngjøringen under bildet hennes på Instagram, der datteren Maud kan sees signere bøkene hennes. «Hvordan kan du være stolt ???» skrev 50-åringen under innlegget. Wow! Vi kan bare gratulere den norske prinsessen og hennes døtre med slike gode nyheter.

På dette tidspunktet har redaksjonen vår integrert innholdet fra Instagram.

På grunn av databeskyttelsesinnstillingene dine har ikke dette innholdet blitt lastet inn for å beskytte personvernet ditt.

PERSONVERNINNSTILLINGER

Her kan du endre innstillingene til leverandørene hvis innhold du vil vise. Disse leverandørene kan sette informasjonskapsler og samle inn informasjon om nettleseren din og andre kriterier bestemt av den respektive leverandøren. Ytterligere informasjon finnes i databeskyttelsesinformasjonen.

Camille Gottlieb viser frem stebroren sin

Camille Gottlieb (25) følger mer enn 82 000 mennesker på Instagram, den yngste datteren til prinsesse Stéphanie von Monaco (56), involverer jevnlig fansen hennes i hverdagen hennes. Slik var det også under et nylig møte med halvbroren Thomas Gottlieb. Søsknene poserer intimt for kamera – og ligner mye. Spesielt de blå øynene til Thomas og Camille er ekte blikkfang.

Camille Gottliebs far, livvakt Jean-Raymond Gottlieb, har bygget et nytt liv for seg selv etter å ha separert fra Stéphanie. Han fikk to andre barn med sin nye partner: Thomas og Maxime. Men det ser ikke ut til å plage Camille. I et intervju med magasinet «Point de Vue» erklærte barnebarnet til Grace Kelly, 52, i 2018 at hun «ikke ville bytte ut familien med en annen for verden».

Kongelige nyheter forrige uke

Gikk du glipp av noen nyheter? Du kan lese forrige ukes kongelige nyheter her.

Kilder som brukes: people.com, instagram.com, Point de Vue, hellomagazine.com

aen / leg / spg / sti / jna / jse
Gala

Related Videos

Leave a Comment