Home » Man City-esset Lucy Bronze gir iøynefallende England-spådommer for Manchester United-stjernen Ella Toone

Man City-esset Lucy Bronze gir iøynefallende England-spådommer for Manchester United-stjernen Ella Toone

by Russell Crowe

Bursdagsjenta Lucy Bronze støtter Ella Toone for å bli et fremtidig Great England når løvinnene forbereder seg til neste års UEFA Women’s EURO 2022 på hjemmebane

Bronse kom tilbake til Manchester Citys side forrige sesong, etter å ha spilt for dem mellom 2014 og 2017, og har gode minner fra en ung Toone som viser seniorspillere med sine fotballferdigheter og triks.

Toone byttet City for United i 2018 og kom til live under Casey Stoney som en and i vannet før han brast inn på den internasjonale scenen.

22-åringen noterte et hat-trick i Englands 10-0-seier over Latvia denne uken og bronse, som fylte 30 år. e bursdag torsdag, sa hun er bestemt for en dekorert fremtid.

Hun sa: «Jeg elsker Tooney – hun var i City før.

«Som en ung spiller kom hun for å trene, og hun pleide alltid å gjøre rabonas og prøve å megge folk, og jeg tenkte «denne jenta kunne være så flink, men gud, jeg vil kvele henne fordi hun lager alle disse rabonene over tid!»

«Jeg tror jentene som spilte med henne den gang, da hun var 17, vi visste alle at hun kom til å bli en god en, og jeg er så glad for at hun gjør det veldig bra og scoret mål for England.

«Hun har åpenbart talentet – Tooney er en god en.»

Toone endte Uniteds toppscorer forrige sesong – med ti i alle konkurranser.

Neste års Euro blir Toones første store internasjonale turnering, og med bronsen ved sin side vil hun helt sikkert ha de rette mentorene rundt seg.

Bronse la til: «Jeg var veldig heldig som hadde spilt for England da Fara Williams spilte.

«Hun pleide å være litt gal og prøve å presse unge spillere, og jeg tror hun er en som satte et godt eksempel for meg som seniorspiller, det er ikke for alvorlig og for vanskelig for barn, men også presser og utfordrer dem.Manchester Uniteds Ella Toone

«Jeg liker å tro at jeg har en god balanse mellom det og et veldig godt forhold til disse unge spillerne.

«Jeg vil se dem lykkes så mye de kan.»

Løvinnene vil være vertskap for neste års etterlengtede EURO-turneringer fra Old Trafford 6. juli 2022, med Sarina Wiegmans side som møter Norge, Østerrike og Nord-Irland i gruppe A.

England har allerede slått Nord-Irland i en VM-kvalifiseringskamp tidligere i år – men Bronse tror fortsatt konkurransen blir hard.

Hun la til: «Uansett, vi skulle være fornøyde med hvem vi møter fordi du alltid kommer til å spille mot gode lag uansett hva.

«Det er ganske bra at vi møter to lag som vi nå spiller i kvalifiseringen. Det er to lag som vi vet hvordan de skal forberede seg veldig godt.

– Norge er en litt merkelig rival til oss i verdenscuper og tidligere turneringer. Vi har veldig gode kamper mot dem, som i selve kampen. Selv scoret jeg noen mål mot dem.

«Alle gruppene er ganske sterke. Det er spennende. «

Stemmeforespørselsvinduet for UEFA Women’s EURO England 2022 er nå åpent og avsluttes 16. november. For mer informasjon og for å delta i offentlig avstemning om billetter, besøk www.uefa.com/womenseuro/ticketing

Related Videos

Leave a Comment