Home » Norsk videospillutvikler håper å lokke spillere med fiskesimulering i Nova Scotia

Norsk videospillutvikler håper å lokke spillere med fiskesimulering i Nova Scotia

by Russell Crowe

Da et norsk selskap trengte hjelp til å teste sitt nye videosimuleringsspill Fiske: Nord-Atlanteren, en av personene han henvendte seg til var en 16 år gammel æresstudent fra en liten fiskerihavn øst i Nova Scotia.

Fordi Dakota Keefe kan videospill.

Men han har også tilbrakt to måneder bak på en hummerbåt denne sesongen på å fiske sammen med faren og bestefaren i Little Dover, nær Canso, på provinsens østkyst.

Keefe hjalp til med å identifisere feil i spillet mens det var under utvikling tidligere i år. Nå er han en av de første som spiller den siste versjonen noen uker før den offisielle utgivelsen.

«Du kan spille spillet og lære mye om alle de forskjellige havnene og hvordan vi fisker her,» sa han fra spillepulten på soverommet sitt.

Keefe er en av to tenåringer i samfunnet hans som fikk teste spillet. (Robert Short / CBC)

Rommet har en Gutter i trailerparken Montreal Canadiens plakat og minner.

«Jeg elsker virkelig at vi er med i spillet. Hele greia, hummeren er god, noe jeg aldri har sett i en kamp før,» sa han.

Nedlastingen av spillet tok 6 timer på landsbygda i Nova Scotia

Keefe ble involvert da den norske utvikleren Misc Games ba om frivillige til å teste spillet.

Han koblet til virksomheten etter å ha spilt sin første forretningssimulering Fiske: Barentshavet, som er basert i farvannet i Nord-Europa.

Som en belønning for kommentarene hans til det nye spillet – «stort sett bare å få dem til å fikse ting som ikke fungerte som de skal» – mottok Keefe den nyeste versjonen denne uken.

Men det tok seks timer å laste ned i det eksterne fellesskapet.

«De gjorde mange forbedringer fra forrige kamp,» sa han. — Det er mer realistisk.

Spille spillet

I spillet starter spillerne med en liten båt og harpunerer sverdfisk langs 300 kilometer med «spillkart» utenfor det sørlige Nova Scotia.

Når de lander og selger fangsten sin i en av regionens fem havner, tar de veien til større og større fartøyer, inkludert hummerbåter og til slutt en trålerfabrikkfryser.

Spillet vil bli utgitt på Steam-spillplattformen i midten av oktober for rundt $40.

Konsollversjonen forventes i 2021.

For Nova Scotian-publikum har den realistiske vannkanter og kjente landemerker i Lunenburg, Lockeport, Yarmouth og Digby og, i mindre grad, Dennis Point i Lower Pubnico, selv om Dennis Point Café ved kanten av kaien er identifiserbar.

Et hummerbåtdesign ble utført av AF Theriault & Son-verftet i Meteghan.

Videospillselskapet brukte design fra det Meteghan-baserte verftet AF Theriault & Son for spillets skip. (Ulike spill)

Yasemin Hamurcu, COO for Misc, sa at selskapet var på utkikk etter sitt neste sted da en TV-dokumentar, akkompagnert av YouTube-videoer, gjorde dem oppmerksom på den rike fiskehistorien og vakre havnene i Nova Scotia.-Skottland.

Hun snakket fra kontorer i Stavanger, Norge, og sa at det var en rekognoseringsreise til Nova Scotia i fjor for å fotografere landemerker som bekreftet avgjørelsen.

«Vi visste da at dette var det perfekte stedet å vise frem hvor vakkert fiskesamfunnet er og hva slags teknikker de bruker, og perfekt det som var involvert for å gjøre stedene realistiske. Jeg håper folk vil føle, ja, vi virkelig … lyktes eller de føler seg veldig kjent, «sa hun via Skype.

Keefe liker et videospill dedikert til «måten vi fisker».

«Helt siden jeg var liten og spilte spill, har jeg alltid ønsket at vi skulle gjøre noe. Det er det eneste som har noe med fiske å gjøre, i kommersiell skala uansett. flott å bli anerkjent som provinsen i et spill som gjør det som det gjør vi her.»

Yarmouth-ordfører Pam Mood, sentrum, møtte de norske spilldesignerne Goran Myrland, venstre, og Yasemin Hamucru da laget kom til Nova Scotia. (MISC-spill)

Det er en slip som fortsatt må repareres.

Spillere som går inn og ut i Yarmouth passerer en veldig realistisk Cat Ferry, som forbinder Yarmouth og Maine.

Det er stavet med en K, da eieren Bay Ferries ikke svarte da designerne henvendte seg til dem for å få tillatelse til å bruke navnet.

Yarmouth-ordfører Pam Mood har varslet selskapet, som nå har gitt tillatelse og katten vil bli riktig portrettert.

Hun er fornøyd med publisiteten spillet kunne tiltrekke seg.

«Det er helt utrolig. De fanget nøyaktig hvem vi er.» hun sa.

«Alt dette kulturelle stykket og fisket som absolutt omgir oss, og når du går inn på nettsiden ser du nøyaktig hvem vi er. Du ser tunfisken og du ser silden og sverdfisken og alle disse bitene. [I’m] helt begeistret for at vi er en del av det.»

Selskapet håper å gå over hele verden

Misc håper å utvide kommersielle fiskesimuleringer til andre steder, inkludert Japan og USA

I mellomtiden takker Hamurcu Nova Scotia-spillere som Keefe, en av to tenåringsspillere fra Little Dover som hjalp til med testene.

«Dakota har fått mange gode tilbakemeldinger til oss,» sa Hamurcu.

Related Videos

Leave a Comment