Home » «Assassin’s Creed Valhalla» starter pedagogisk oppdagelsestur i oktober

«Assassin’s Creed Valhalla» starter pedagogisk oppdagelsestur i oktober

by Henrik Ibsen

Oppdagelsestur: vikingtiden – et lærerikt og gratis påbygg for Assassin’s Creed Valhalla – lanseres 19. oktober, med en frittstående versjon også tilgjengelig som separat kjøp.

Oppdagelsestur er en funksjon som finnes i begge Opprinnelsen til Assassin’s Creed og Assassin’s Creed Odyssey, og er designet for å gi franchisen en mer pedagogisk tilnærming til hvordan spillere ser på hver historisk setting.

Discovery Tour: Viking Mode lanseres som en gratis utvidelse for alle plattformer 19. oktober og kan kjøpes separat fra Epic Games Store og Ubisoft Storefront for £ 16,99. Mens den frittstående PC-versjonen vil være tilgjengelig ved utgivelse, sikter Ubisoft mot en tidlig utgivelsesdato i 2022 for frittstående versjoner på alle andre plattformer.

Langt fra tidligere innstillinger av Oppdagelsestur: antikkens Hellas og Oppdagelsestur: det gamle Egypt, den neste Oppdagelsestur: vikingtiden vil tillate spillere å «utforske og samhandle med historien og kulturen til vikingtidens verden» over hele Norge og England.

Beskrevet som en «ikke-voldelig og interaktiv læringsopplevelse», Oppdagelsestur: vikingtiden gir litt mer narrativ oppmerksomhet enn de forrige oppføringene, og lar spillere «sette seg i skoene til datidens viking- og angelsaksiske karakterer mens de lever historiene og eventyrene sine og samhandler med verden rundt dem. omgitt».

For å opprette utvidelsen samarbeidet Ubisoft med en rekke eldre enheter i Storbritannia, Danmark og Frankrike. Dette inkluderer samarbeid med British Library, York Archaeological Trust og mer for å sikre at miljøet presenteres Oppdagelsestur er så autentisk som det kan bli.

I andre nyheter kunngjorde Ubisoft at Rocksmith + har blitt utsatt til 2022. Selv om det opprinnelig var planlagt å lanseres i år, har spillet blitt skjøvet tilbake slik at det kan lanseres som en «jevn opplevelse» samtidig som det gir utviklere en sjanse til å innlemme brukertilbakemeldinger fra spillets forrige beta i sommer.

Related Videos

Leave a Comment