Home » vi skal ut i vinter!

vi skal ut i vinter!

by Ashley Olsen

Her i Oxfordshire County Council Fosterteamet vårt jobber hardt for å sikre at barn blir tatt vare på i fylket, og vi ser for tiden etter potensielle fosterhjem.

Fosteromsorg handler om å gi stabilitet, positivitet og komfort når et barn trenger det mest. Det er ikke lett, for mange barn trenger mye støtte. Men med avdelingsrådsteametVertsfamilier får all opplæringen de trenger, i tillegg til rettferdig lønn og mye mer.

En av våre mest erfarne omsorgspersoner, Laura, som bor i Bicester, delte sine nøkkelfakta:

1. Det er så mange alternativer. Å bli fosterfamilie er fantastisk – det er ingenting som ligner det – men vi kommer i alle former og størrelser, akkurat som fødende foreldre. Så hvis du har plass i hjertet og i hjemmet ditt, hvem enn du er, hva er skaden i å vite litt mer?

2. Ting kan endre seg. Etter hvert som sønnen min vokste, måtte jeg endre hvem og hvordan jeg ønsket ham velkommen. Jeg begynte med tenåringer, og det var flott, men nå med yngre barn kan sønnen min få en enklere forbindelse.

3. Støtten som tilbys er unik for avdelingsrådet. Når jeg ser nye vertsfamilier, ser jeg at opplæringen de får virkelig er med på å bygge opp selvtilliten deres, men det er nettverket av andre vertsfamilier – denne muligheten til å dele – som gjør mest mulig ut av forskjellen.

4. Arbeid er ingen hindring. I utgangspunktet valgte jeg å fokusere på fosterhjem, men nå driver jeg også min egen bedrift. Jeg kjenner mange omsorgspersoner som balanserer fostering med å jobbe andre steder, og det er flott fordi det betyr at du får beholde litt av deg selv.

5. Økonomisk er det dekket. Det er ikke en lett jobb, det er mange utfordringer, men du får den beste følelsen av å gjøre en forskjell – og viktigst av alt får vi et godt stipend og på toppen av det får vi også familieutgifter til velkomst !!

Enten du er ny på ideen om å fostre, har tenkt på det en stund, eller bare er nysgjerrig, hvorfor ikke ta et øyeblikk til å snakke med teamet vårt.

Ser interessant ut? Bli med oss ​​i november og desember. Ingen forpliktelse, bare en samtale.

Vi arrangerer nettbaserte arrangementer for alle som er interessert i å fostre og ønsker å finne ut mer – hold av datoen og følg lenkene nedenfor. Bli gjerne med oss ​​for alt dette (ca. en time) eller still et spørsmål i chatten.

Eller snakk med oss ​​personlig i Bicester 28. november og 6. desember.

Lær mer om fosterhjem på vår nettside.

Klikk på Registrere for å høre fra oss og motta de siste nyhetene og oppdateringene i vårt ukentlige nyhetsbrev, Your Oxfordshire.

Related Videos

Leave a Comment