Home » Unngå inflasjon: Hvorfor sveitsiske og norske aksjer kan være det beste valget nå – 08/04/22 – Nyheter

Unngå inflasjon: Hvorfor sveitsiske og norske aksjer kan være det beste valget nå – 08/04/22 – Nyheter

by Edvard Munch

Fredag ​​08.04.2022 17:23 fra kl sentralredaksjonen

| Visninger: 1837

En haug med eurosedler. (Ikonisk bilde) © Detailfoto / iStock / Getty Images Plus / Getty Images

http://www.gettyimages.de

Inflasjonen påvirker spesielt sparerne i Tyskland, sier Holger Schmitz i det sveitsiske formuesforvaltningsfirmaet Schmitz & Partner. Hvilke aksjer anbefaler du nå for å unnslippe inflasjonsspiralen.

Mens offentlig gjeld i Tyskland utgjør nesten 70 prosent av BNP, er det sammenlignbare tallet i Sveits i underkant av 30 prosent, ifølge Holger Schmitz, ekspert på privat innskuddsforvaltning hos Schmitz & Partner.

Depotstyringseksperten forklarer i sitt Smart investor-Kolonnefordi inflasjonsutviklingen etter hans mening er politisk ønskelig og fordi euroen etter hans mening vil fortsette å svekke seg mot sterke valutaer som sveitserfranc og norske kroner.

Registrer deg gratis for flere nyheter om Paion-aksjen

reklame

Et varsel:
ARIVA.DE publiserer analyser, spalter og nyheter fra ulike kilder i denne delen. ARIVA.DE AG er ikke ansvarlig for innholdet som er publisert av tredjeparter i «Nyheter»-området på denne nettsiden, og tar ikke i bruk det som sitt eget. Dette innholdet kan identifiseres spesielt med en tilsvarende «fra»-etikett under artikkeloverskriften og / eller lenken «For å lese hele artikkelen, klikk her.»; Den oppgitte tredjeparten er alene ansvarlig for dette innholdet.

Andre brukere var også interessert i denne artikkelen:

Related Videos

Leave a Comment