Home » Tiafoe overstråler Schwartzman for å nå karrierens største semifinale i Wien

Tiafoe overstråler Schwartzman for å nå karrierens største semifinale i Wien

by Russell Crowe

Av Chris Oddo | @TheFanChild | Fredag ​​29. oktober 2021

En dag senere Frances tiafoe med sin største seier i karrieren til slutt over verdens nummer 3 Stefanos Tsitsipas, støttet den 23 år gamle amerikaneren ham med nok en imponerende triumf.

Tiafoe beseiret den nr. 8-seedede argentineren Diego Schwartzman, 6-4, 7-6 (6) for å nå sin første level 500-semifinale i Erste Bank Open i Wien.

Seieren skaper et oppgjør med Italias Jannik Sinner, som fortsatte sitt sviende formløp innendørs med 7-5, 6-1 seier over norske Casper Ruud fredag. For sin innsats går Sinner forbi polakken Hubert Hurkacz for å ta den siste kvalifiseringsplassen til årets Nitto ATP Final-løp i Torino.

Tiafoe håper å stoppe italieneren i hans spor på lørdag, og han begynner å tro at han tilhører spillets elite etter å ha vunnet flere topp 20-seire på samme arrangement for første gang i karrieren.

Han måtte slite for å gjøre det og mistet nesten en ledelse på 5-1 sekunder over brennende Schwartzman, men kom seg for å avslutte seieren i straight-sett ved å ta tie-break i andre sett.

Seieren er nok et skritt i riktig retning for en spiller som spiller mye bedre enn sin nåværende rangering på 49 i verden. Etter seieren snakket Tiafoe om den ydmykende opplevelsen av å måtte spille kvalifisering for å nå hovedtrekningen denne uken.

Han sier det ikke var lett for ham, men legger til at det hele er en del av prosessen.

«Selv å kvalifisere seg til dette arrangementet var viktig,» sa han. «Det handlet om ego, det forrige spillet jeg spilte før jeg spilte mot Andy Murray i en fire timers kamp (i Antwerpen), og jeg er her for å spille kvalifisering i en 500. C « er et sjokk for egoet. Og jeg spilte ikke bra i de spillene i det hele tatt, forferdelig holdning, og gjorde det «Hvorfor meg?» shit, men jeg er glad jeg gjorde de kampene.

«Det er alltid en stor vekstprosess for meg, og jeg tar det på strak arm. Jeg er ikke en fyr som ikke omfavner den virkelige planen som ligger foran meg.» Sinner har vunnet de to foregående møtene med Tiafoe, begge i 2019.

Italieneren har vært en bærebjelke for konsistens i 2021, og har vunnet fire titler og nådd syv semifinaler. Han viser seg å være en absolutt terror på de harde innendørsbanene, hvor han nå har vunnet 11 strake kamper.

Mot Ruud fredag ​​utnyttet han nordmannens manglende evne til å gjøre sine førsteservinger og brøt fem ganger av 12 anledninger. Sinner trakk 10 ess og reddet fire av fem pausepoeng, og har vunnet ni av de ti siste kampene for å avansere til 45-18 denne sesongen.

Den andre semifinalen i Wien har Alexander Zverev og Carlos Alcaraz.

Related Videos

Leave a Comment