Home » Petco og Butterfly samarbeider for å bringe toppmoderne ultralydteknologi til alle fullservice veterinærsykehus ved Petco Pet Care Centers

Petco og Butterfly samarbeider for å bringe toppmoderne ultralydteknologi til alle fullservice veterinærsykehus ved Petco Pet Care Centers

by Edvard Munch

Petco, et ledende helse- og velværeselskap for kjæledyr, og innovatør av digital helse Butterfly, hever veterinærindustriens standarder for pleie ved å øke tilgangen til kjæledyr til høykvalitets ultralydselskap.

GUILFORD, Conn. og SAN DIEGO, 5. mai 2022 /PRNewswire/ — Butterfly Network, Inc. (NYSE: BFLY), et digitalt helseselskap som forvandler omsorg med ultralyd for hele kroppen, og Petco Health and Wellness Company, Inc. (Nasdaq: RAMME), en omfattende helse- og velferdspartner for ledsagere, kunngjorde i dag at partene har blitt enige om å distribuere Butterfly iQ+ veterinær til Petcos voksende nettverk av nesten 200 fullservice veterinærsykehus ved Petco Pet Care Centers.

Butterfly iQ+ Vet, verdens eneste bærbare, enkeltprobe, helkropps-, multi-species bildebehandlingssystem, er designet for å gi verdifull klinisk informasjon til veterinærer på pleiepunktet, ved hjelp av innovativ ultralydteknologi gjort enkelt med «kunstig intelligens . Butterfly Network er den første og eneste amerikanske leverandøren av ultralydbildebehandling som samarbeider med selskapet for helse og velvære for dyr.

«Som vi fortsetter å bringe innovative teknologier til fullservice veterinærsykehus ved Petco Companion Animal Care Centers landsdekkende, er vi glade for å samarbeide med Butterfly for å øke kjæledyrs tilgang til ultralyd av høy kvalitet,» sa Petcos sjefsveterinær. dr. Whitney Miller, DMV, MBA, DACVPM. «Enkeltprobe-helkroppsteknologien til Butterfly iQ+ Vet System vil utstyre våre veterinærer med ultralydbilder som vil hjelpe til med å fremskynde diagnoser og forbedre helseresultater, og til syvende og sist gi best mulig omsorg for hvert kjæledyr, så vel bare til familiene som elsker dem.»

«Med Butterfly iQ+ Vet, er å se å vite,» sa Butterfly Networks direktør for strategi og forretningsutvikling, Darius Shahida. «Butterfly iQ+ Vet gir utøvere mulighet til å ta bedre, mer informerte beslutninger, tidligere i omsorgen. Kombinert med Petcos kjæledyrpleieekspertise, høykvalitetsprodukter og veterinærtjenester Trusted, gjør vårt partnerskap det enklere enn noen gang for kjæledyrforeldre å få alt de trenger – inkludert høykvalitets, sanntids ultralydinformasjon.»

Butterfly iQ+ Vet er andre generasjon veterinær ultralydenheter fra Butterfly og bringer skarpere bildebehandling, et nytt prosedyreveiledningsverktøy og maskinvareforbedringer som gjør løsningen kraftigere, allsidig og enkel å bruke.

Veterinærer kan be om mer informasjon om Butterfly iQ+ Vet på vet.butterflynetwork.com. For å lære mer om Petco Veterinary Services, besøk petco.com/veterinary-services.

Om Petco, The Health + Wellness Co.:
Petco ble grunnlagt i 1965 og er et kategoridefinerende helse- og velværeselskap som fokuserer på å forbedre livene til kjæledyr, kjæledyrforeldre og våre egne Petco-partnere. Vi har konsekvent satt nye standarder innen kjæledyrpleie, samtidig som vi tilbyr omfattende velværeprodukter, tjenester og løsninger for kjæledyr, og bygger fellesskap som utdyper båndet mellom kjæledyr og kjæledyr. Vi driver over 1500 kjæledyrpleiesentre over hele USA, Mexico og Porto Rico, som tilbyr varer, kjæledyr, stell, trening og et voksende nettverk av veterinærsykehus på stedet og mobile veterinærklinikker. Vårt omfattende helse- og velværeøkosystem for kjæledyr kan nås gjennom våre kjæledyrpleiesentre og digitalt på petco.com og på Petco app. Sammen med Petco Kjærlighet (tidligere Petco Foundation), en uavhengig, ideell organisasjon, vi jobber med og støtter tusenvis av lokale dyrevelferdsgrupper over hele landet, og gjennom adopsjonsarrangementer i butikken har vi hjulpet med å finne hjem til mer enn 6,5 millioner dyr.

Om Butterfly Network
Grunnlagt av dr. Jonathan Rothberg i 2011 og notert på New York Stock Exchange som en del av en virksomhetssammenslutning med Longview Acquisition Corp., skapte Butterfly verdens første bærbare ultralydsystem med én sonde ved hjelp av halvlederteknologi, Butterfly iQ+. Butterflys oppgave er å demokratisere medisinsk bildebehandling og bidra til aspirasjonen for global helserettferdighet, ved å gjøre ultralyd av høy kvalitet rimelig, enkel å bruke, globalt tilgjengelig og intelligent tilkoblet. , inkludert for de 4,7 milliarder menneskene over hele verden som ikke har tilgang til ultralyd. . Med sin proprietære Ultrasound-on-Chip™-teknologi er Butterfly ledende innen tidlig oppdagelse og fjernbehandling av helsetilstander over hele verden. Butterfly iQ+ Vet kan kjøpes av veterinærer forente stater, Australia, Østerrike, Belgia, Canada, Danmark, Finland, Frankrike, Tyskland, Irland, Italia, Nederland, New Zealand, Norge, Polen, Portugal, Singapore, Spania, Sverige, sveitsiskog Storbritannia. Butterfly iQ+ Vet kan kjøpes online av praktiserende veterinærer i godkjente land på butikk eller av ta kontakt med salgsavdelingen.

Forsiktig angående fremtidsrettede utsagn
Denne pressemeldingen inneholder fremtidsrettede uttalelser i henhold til Seksjon 27A i Securities Act av 1933, som endret, og Seksjon 21E i Securities Exchange Act av 1934, som endret, angående forventninger, tro, planer, mål, mål, strategier , fremtidige hendelser eller ytelse og underliggende antakelser og andre utsagn enn utsagn om historiske fakta. Selv om Petco og Butterfly Network mener at forventningene og forutsetningene som reflekteres i disse uttalelsene er rimelige, kan det ikke gis noen garanti for at slike forventninger vil vise seg å være korrekte. Fremtidsrettede utsagn er gjenstand for en rekke risikoer og usikkerhetsmomenter, inkludert risikofaktorer som partene identifiserer i sine respektive innleveringer til Securities and Exchange Commission, og faktiske resultater kan avvike vesentlig fra resultatene diskutert i slike fremtidsrettede utsagn. Verken Petco eller Butterfly Network forplikter seg til å offentlig oppdatere noen fremtidsrettede uttalelser de måtte komme med, enten som følge av ny informasjon, fremtidige hendelser eller annet, med unntak av det som kreves av lov, forskrift eller annen kompetent juridisk myndighet krever det.

Petco Media Kontakt:
Ventura Olvera
[email protected]

Butterfly-nettverkskontakter:

Media
kristtorn vår
781.888.8219
[email protected]

Investorer
Agnes Lee
650.677.9138
[email protected]

Veterinærbedriftskontakt
Jenna Mutch
Seniordirektør og handelssjef, veterinær
[email protected]
530.400.3638

KILDE Petco Health and Wellness Company, Inc.

Related Videos

Leave a Comment