Home » OpsRamp søker å utvide sin europeiske tilstedeværelse med TietoEVRY-avtalen

OpsRamp søker å utvide sin europeiske tilstedeværelse med TietoEVRY-avtalen

by Russell Crowe

OpsRamp har inngått samarbeid med den finske leverandøren av digitale tjenester og programvare TietoEVRY i et trekk som vil utvide tilgjengeligheten til OpsRamp IT-driftsplattformen i de nordiske landene.

TietoEVRY gjør det AIOps-baserte OpsRamp-systemet til en sentral del av neste generasjons forretningstjenestetilbud som inkluderer IT-infrastruktur, sky- og applikasjonsadministrasjon.

TietoEVRYs avtale med OpsRamp følger den strategiske tjenesteleverandørens søken etter verktøy for å hjelpe selskapet med å administrere og støtte de digitale tjenestene det leverer til kunder som trenger mer helhetlige administrasjonsløsninger, sa Alberto Valero, som leder selskapets private sky- og edge computing-tjenester, i et intervju. med CRN.

[Related: OpsRamp Ramps Up Partner Program Under New Channel Chief]

«Det er veldig skyorientert, så vi kan administrere skyrelatert infrastruktur og skybaserte applikasjoner. Og den kan også administrere ende-til-ende eldre IT, «sa Valero.» Det er helhetlig ledelse [and] verdiforslag for intelligent automatisering.»

I henhold til avtalen vil TietoEVRY lisensiere OpsRamp Software-as-a-Service-plattformen og bruke den til å forbedre de digitale tjenestene den leverer til kunder og til å utvikle nye tjenester for å bringe på markedet. Økonomiske detaljer ble ikke offentliggjort.

Tillegget av OpsRamp til TietoEVRYs tjenesteportefølje vil gjøre det mulig for det Helsingfors-baserte tjenesteselskapet å tilby mer omfattende administrasjonstjenester til eksisterende kunder – «det vil ikke hjelpe dem med å gå over til neste generasjon administrerte tjenester,» sa Valero – utover å hjelpe selskapet engasjere seg med nye potensielle kunder.

OpsRamp-teknologien fanget TietoEVRYs oppmerksomhet for sin evne til å jobbe med både multi-sky og eldre IT-infrastrukturer og applikasjoner, sa Valero. Produktet støtter også multi-tenant-funksjonalitet og inkluderer avanserte maskinlæringsalgoritmer, la han til.

TietoEVRY- og OpsRamp-ledere sa at inkorporeringen av AI-teknologi i OpsRamps SaaS-plattform for å automatisere IT-systemer og applikasjonsovervåking og administrasjonsoppgaver, kjent som «AIOps», var nøkkelen til avtalen.

«AIOps er et markedsimperativ for å støtte digitale tjenester,» sa Velero, og la merke til at «digitale tjenester er dynamiske og krever operativ smidighet og motstandskraft.»

«I løpet av de siste 18 månedene har TietoEVRY utvilsomt sett mye interesse fra sine kunder som ønsker å bruke kunstig intelligens til deres IT-drift,» sa George Bonser, daglig leder og visepresident for salg i OpsRamp EMEA, i et intervju med CRN …

OpsRamp har et forhold til en annen ledende systemintegrator (som Bonser nektet å identifisere) i de nordiske landene: Finland, Sverige og Norge. Men det nye TietoEVRY-partnerskapet er en mulighet til å utvide OpsRamps tilstedeværelse i disse landene, sa han.

«Å ha TietoEVRY som partner vil hjelpe oss å utvide og akselerere vår markedsinnsats i Norden,» sa Bonser.

TietoEVRY-ledere bemerket også at partnerskapet strekker seg utover OpsRamp-plattformen til å inkludere felles gå-til-marked og salgsinnsats.

«Vår strategi er å velge de beste partnerne,» sa Olli Pirttijarvi, global sjef for applikasjonstjenester i TietoEVRY, og bemerket at selskapets leverandørpartnere inkluderer SAP, Microsoft og ServiceNow, blant andre.

Related Videos

Leave a Comment