Home » Rani Mukerji skal spille hovedrollen i barnevernsdramaet «Mrs. Chatterjee Vs Norge «, Underholdningsnyheter

Rani Mukerji skal spille hovedrollen i barnevernsdramaet «Mrs. Chatterjee Vs Norge «, Underholdningsnyheter

by Russell Crowe

Rani Mukherji har en bursdagsgave til alle fansen hennes. Skuespilleren som fyller 42 år i dag skal spille hovedrollen i «Mrs Chatterjee vs Norway» av Zee Studios og Emmay Entertainment

Presentert som en ufortalt historie om en reise i en mors kamp mot et helt land, vil filmen bli regissert av Ashima Chibber, mest kjent for «Mere Dad Ki Maruti». Mukerji sa at kunngjøringen gjorde bursdagen hennes spesiell. Skuespilleren sa «Mrs Chatterjee vs Norway» er en av de «mest betydningsfulle filmene» i hans 25 år lange karriere. Han debuterte med 1996-dramaet «Raja Ki Aayegi Baraat».

«Jeg startet min karriere med «Raja Ki Aayegi Baraat», som var en film fokusert på kvinner, og tilfeldigvis annonserer jeg i mitt 25. år en film som også handler om en kvinnes besluttsomhet til å kjempe mot alle odds og møte et land . «Fru. Chatterjee vs Norge «er en historie om ekte menneskelig motstandskraft og det er en film dedikert til alle mødrene der ute. Det er virkelig et av de mest fantastiske manusene jeg har lest på lenge, og jeg bestemte meg umiddelbart for å lage denne spesielle filmen.» sa Mukerji i et notat.

Skuespillerinnen ble sist sett på det store lerretet i actionfilmen «Mardaani 2» fra 2019 og forbereder seg på utgivelsen av «Bunty Aur Babli 2» neste måned, hvor hun vil bli sett lage en cameo sammen med Saif Ali Khan.

Mukerji sa at han var begeistret for å samarbeide med regissør Nikkhil Advani fra Emmay Entertainment, som han har kjent siden gjennombruddet «Kuch Kuch Hota Hai» (1998), der han var assisterende regissør for den første gangs regissøren Karan Johar. «Jeg er glad for at Zee Studios samarbeidet med dem om dette kraftige manuset. Jeg ser frem til å samarbeide med Ashima Chibber, regissøren min, hvis visjon om filmen og intensjonen med dette prosjektet virkelig blåste meg bort,» sa hun.

Inspirert av en sann historie, vil filmen markere Mukerjis første samarbeid med Monisha Advani, Madhu Bhojwani (Emmay Entertainment) og Zee Studios. Monisha Advani, partner i Emmay Entertainment, er glad for å støtte det «ekstremt kraftige dramaet» og sa at filmen har et delikat manus.

(Med 9m PTI-innganger)

Related Videos

Leave a Comment