Home » NYHETER I MORGEN: Folk kan ha blitt injisert med narkotika på Travis Scott-konsert • Norsk anmeldelse av Greta Thunberg • Kaos på nattklubb i Stockholm | Ny

NYHETER I MORGEN: Folk kan ha blitt injisert med narkotika på Travis Scott-konsert • Norsk anmeldelse av Greta Thunberg • Kaos på nattklubb i Stockholm | Ny

by Russell Crowe

Teori: Folk har blitt injisert med narkotika

Minst åtte mennesker mistet livet og hundrevis ble skadet under rapperen Travis Scotts konsert i Houston forrige fredag. Vitner sa at det brøt ut et bråk da folk prøvde å presse seg mot stedet og folk fikk panikk.

Nå kommer informasjonen om at folk ubevisst har blitt injisert med narkotika. Politiet sa at en sikkerhetsvakt mistet bevisstheten etter å ha kjent et stikk i nakken.

– En av historiene er at noen sprøytet narkotika inn i andre. Vi har rapporter om at en sikkerhetsvakt blir behandlet av medisinsk personell, sa Houston-politisjef Troy Finner på en pressekonferanse.

Vaktmesteren ble behandlet med en opioid motgift og kom til bevissthet igjen.

Politiet etterforsker nå tragedien. Dødsårsaken er foreløpig ikke fastslått for de omkomne.

LES MER: Teori: Folk har blitt injisert med narkotika

Norsk anmeldelse av Greta: «Skal ut på en litt farlig rute»

En fiasko og en «tom prat». Klimaaktivisten Greta Thunberg har sagt dette om COP26 som for tiden finner sted i Glasgow.

«Inne i COP er det bare politikere og makthavere som hevder å bry seg om fremtiden vår», sa hun tidligere denne uken under en stor protest.

Men denne holdningen blir kritisert. Norges nye klimaminister, Espen Barth Eide (AP), mener hun tar feil.

Å si at politikk ikke gir mening, er å begi seg ut på en «farlig vei», sier han, og frykter at ord vil gi næring til unges mistillit til politikk.

– Det er ille at det ikke skjer noe. Politikk hjelper, sa han til NRK.

LES MER: Norsk anmeldelse av Greta: «Skal ut på en litt farlig rute»

Kaos på diskoteket – flere bestillinger

Da nattklubben Colosseum i Tele2 Arena i Stockholm skulle stenge kvelden før søndag, ble situasjonen urolig, ifølge politiet.

– Da den stengte var det folksomt da alle skulle ut samtidig, vi hadde masse patruljer der for å gjenopprette ro og orden, sier Niklas Mattsson, vakthavende befal ved Stockholmspolitiet i Aftonbladet.

Det er ingen opplysninger om at noen ble skadet, men flere personer ble tatt i politiets varetekt for ordensforstyrrelser.

En vekter kaller situasjonen «kaos» og sier til Aftonbladet at «folk er svimmel».

LES MER: Kaos på diskoteket – flere bestillinger

Related Videos

Leave a Comment