Home » 66 uten bogey bringer Anirban Lahiri til femteplass i Mexico | Golf nyheter

66 uten bogey bringer Anirban Lahiri til femteplass i Mexico | Golf nyheter

by Edvard Munch
PLAYA DEL CARMEN: Indiske Anirban Lahiri fulgte opp sin solide første runde med en suveren bogey-fri andre runde på 5-under 66s som tok ham til femteplass midt i World Wide Technology Championship i Mayakoba.
Etter å ha gått pars for sine ni første hull på de ni bakre, og startet med det tiende, hadde Lahiri fem birdies på sine andre ni, forsiden av El Camaleon-banen.
Lahiri parerer ni fra tiende og deretter birdies 1, 4, 5, 6 og 8 for en andre runde 66 for å gå opp til 9-under. Han var fire bak leder Matt Wolff (61-68) som har 13 under.
«Jeg synes jeg spilte ganske bra begge dagene, men jeg var mer konsekvent i dag antar jeg. I går droppet jeg bare løse shorts. Et par skudd jeg kastet i går kom fra fairwayen og jeg var litt skuffet. I dag var jeg mye. glad for å være fri fra banditter. Jeg tror det var viktig,» sa Lahiri.
«Jeg tror forholdene var veldig gunstige for scoring denne morgenen. Jeg tror denne golfbanen har to forskjellige aspekter. De ni første er åpenbart siden som har to par femmer og sannsynligvis litt lettere. Så det er viktig å dra nytte av det . det.
«Og jeg tror det er et par utfordrende hull på bunnlinjen. Og utenom det, vet du, kan du fortsatt gjøre ganske mange fugler.»
Lahiri ser etter den første TOUR-seieren i karrieren i sin 145. start og i sesongens første topp-10. Hans beste på tre utspill i Mayakoba er knyttet til 10. plass i 2018. Han ble også nummer 14 i 2017 og 28. plass i 2016. Så langt denne sesongen har han tapt to cuts på tre starter.
Wolff så ut til å ha en stor ledelse før han forlot to sene banditter og endte 3-under 68 og gikk videre til 13-under. Han var fortsatt to foran Scottie Scheffler (64).
En dag etter å ha skutt 10 under 61, observerte Wolff alle par 5 på El Camaleon for andre dag på rad. Han var 15 under i en fase før bandittene på 16 og 18 så ham gå tilbake til 13 under.
Scheffler, som har prestert bra i majors og Ryder Cup, men fortsatt ser etter sin første PGA TOUR-seier, hadde en god serie på fem fjerde til åttende birdies på rad på sine 64.
Carlos Ortiz fra Mexico og tittelforsvarer Viktor Hovland fra Norge hadde 65 hver og var tre skudd bak.
Hovland overvant en dobbel bogey som var resultatet av en bisarr retur som tok ham ut av banen. Han kom seg raskt med fem birdies på de ni beste og tre til på de andre ni for seks under 65 år.
Brooks Koepka gjorde en trippel bogey på sin 71. og bommet på kuttet. Rickie Fowler spilte par 5 på topp ni med en bogey og en dobbel bogey og snakket om par-5 13. Han var ute av cut inntil en birdie på 17 hjalp ham med å gjøre 72 og nådde kuttet til 4 under 138.
Ti spillere var uavgjort på femteplass på 9 under 135, en gruppe som inkluderte Justin Thomas.

Related Videos

Leave a Comment