Home » Norge identifiserer kjøretøyet som skal kjøpes for kodehåndhevelse

Norge identifiserer kjøretøyet som skal kjøpes for kodehåndhevelse

by Siv Jensen

9. april – NORGE – Torsdag ble Select Board enige om å kjøpe en 2022 Jeep Cherokee Latitude med $ 25 000 allerede godkjent og opptil $ 5 000 i American Rescue Plan Act-midler.

Kjøretøyet vil bli brukt av Code Enforcement Department og vil bli kjøpt av Macdonald Motors i Bridgton for $29.859.

Velgerne på fjorårets bymøte godkjente $25.000-bruken for å kjøpe et kjøretøy for departementet for å håndheve koden. Da den ble sendt ut for å by i juli 2021, hadde ingen forhandlere en 2021 tilgjengelig. Bessey Motors var den laveste budgiveren for en 2022 Jeep Cherokee Latitude, sa bysjef Dennis Lajoie.

Byens tjenestemenn signerte en kjøpsordre med Bessey 19. august 2021, for $ 24 321, som inkluderte det kommunale rabattprogrammet.

For to uker siden informerte Bessey imidlertid byens tjenestemenn om at Jeep ikke ville tilby det kommunale rabattprogrammet i 2022, men at de kunne prøve igjen neste år. Forhandleren la til at de hadde to Cherokee Latitudes i transitt for $32 318 hver, men kjøretøyene inkluderte alternativer som Lajoie ikke trodde var nødvendig.

Macdonald Motors hadde kjøretøyet byen ønsket på sin tomt, og de to sidene ble enige om en pris på $29.859. Utvalgsstyret vedtok enstemmig å bruke opptil 5000 dollar i ARPA-midler for å fullføre kjøpet.

I andre saker rapporterte Lajoie at fase 1 av det kommunale komplekset, lagring og utvidelse av safen er i rute. Arbeidet med den første fasen, som inkluderer utvidelse av safe, garasje, utvidelse i samsvar med Americans with Disabilities Act og telefonledninger, er i salg og vil åpne om et par uker.

Fase 2 av prosjektet, som inkluderer den interne politiavdelingen og forbedring av samfunnsrommet, venter på nyheter om det vil motta bevilgningsmidler fra kongressen. Byen søker 850 000 dollar.

Byen mottar søknader på stillingen som politimester som snart står ledig. Byen håper å ansette en erstatter for pensjonert sjef Robert Federico innen 11. juli.

Styret godkjente fornyelse av en skjenkebevilling for Norway Gelato Co. d/b/a Dolce Amici på 427 Main St. Styret godkjente også Stephens Memorial Hospitals forespørsel om å organisere en 5-kilometers løping/gåtur Søndag 5. juni var Jennifer Fogg, arrangøren av arrangementet, sa hun forventet opptil 250 deltakere.

Related Videos

Leave a Comment