Home » Mette-Marit fra Norge: Bekymring for kronprinsessen: Hun avlyser turen på grunn av sykdom!

Mette-Marit fra Norge: Bekymring for kronprinsessen: Hun avlyser turen på grunn av sykdom!

by Edvard Munch

Haakon (48) og Mette-Marit fra Norge (47) utvekslet løfter 25. august 2001 i Oslo domkirke. Da deres 21-års bryllupsdag nærmet seg, åpnet de opp om sin store kjærlighet i et NRK-radioprogram. Men Mette-Marits sykdom spilte også en rolle. I 2018 ble han diagnostisert med lungefibrose, en kronisk tilstand ofte forbundet med kortpustethet, hoste og svakhet.

Nordmenn er for tiden bekymret for maisprinsessen sin igjen, da hun avlyste en tur på kort varsel. Planen var at kronprinsparet i dag skulle reise sammen til Kirkenes i Nord-Norge, et sted bare noen mil fra den russiske grensen, for å få en følelse av hvordan folk der takler dagens situasjon.

I videoen over er Mette-Marit på kino med svigermor Sonja – og hun ser fantastisk ut!

Mette-Marit fra Norge: Haakon fra Norge reiser alene

Haakon la ut på denne reisen alene. Som meddelt av den norske retten er Mette-Marit fraværende av helsemessige årsaker. Hun var syk, rapportert»Norge i dag«.

Søndag 6. mars dukket kronprinsparet og deres barn, prinsesse Ingrid Alexandra (18) og prins Sverre Magnus (16), opp som par på Holmenkollen Skifestival. Kongeparet Harald (85) og Sonja (84) var også med. På dette møtet så det ut til at Mette-Marit hadde det bra.

Related Videos

Leave a Comment