Home » Kroatia U21 Beste Norge i Varaždin!

Kroatia U21 Beste Norge i Varaždin!

by Russell Crowe

Vjeran Zganec Rogulja / PIXSELL

8. oktober 2021 – I den tredje runden av EM 2023-kvalifiseringen slo Kroatia U21 Norge 3:2 i Varaždin, og registrerte sin tredje seier på 3 runder!

I sin tredje opptreden i gruppe A i de europeiske kvalifiseringskampene i 2023 møtte Kroatias U21-fotballlag Norge i Varaždin.

Etter to runder sanket Kroatia alle seks poengene, akkurat som Norge. Den unge Kroatia oppnådde sin tredje seier, og slo Norge 3-2 (2-0) i Varaždin fredag.

Formasjoner:
Kroatia: Pandur, B. Šutalo, Soldo, Vušković, Čolina, Palaversa, Sučić, J. Šutalo, Marin, Šimić, Kačavenda

Norge: Klaesson, Sebulonsen, Heggheim, Daland, Ostrom, Larsen, Askildsen, Hove, Evjen, Botheim, Holm

Kroatia var 1:0 foran i det andre minuttet med et mål fra Roko Simic fra et frispark fra Luka Sučić.

Kroatia økte ledelsen til 2:0 takket være Luka Sučić, assistert av Ante Palaversa.

Norge fremsto hjelpeløst og uten sjanser det meste av første omgang, uten reelle sjanser før like før pause.

Andre omgang begynte med endringer i den norske troppen: Trener Leif Gunnar Smerud la inn Emil Konradsen Ceide og Tobias Christensen for Robin Dahl Ostrom og Hakon Evjen.

Norge scoret 2:1 i det 55. minutt, så scoret Vušković 3:1 to minutter senere!

Og galskapen stoppet ikke der: Norge returnerte 3:2 i det 58. minutt, og scoret tre mål på 3 minutter!

Norge økte presset på det kroatiske forsvaret, spesielt i kampens siste minutt. Tre minutter tilleggstid ble lagt til av dommeren, der Norge ikke klarte å utligne.

Kroatia noterte dermed sin tredje seier på 3 kamper i denne kvalifiseringsrunden! Kroatia leder for tiden gruppen med maksimalt ni poeng, Norge og Østerrike har seks, etterfulgt av Finland med tre poeng og Aserbajdsjan og Estland uten poeng.

Om fire dager spiller Kroatia borte mot Aserbajdsjan i Sumgayit.

Alle ni gruppevinnere og beste toer vil kvalifisere seg, mens de resterende åtte toerne går videre til ytterligere kvalifikasjoner.

Europeerne i 2023 spilles i Georgia og Romania.