Home » Kaos da den amerikanske familien brakte en skarp bombe til flyplassen

Kaos da den amerikanske familien brakte en skarp bombe til flyplassen

by Liv Ullmann

Ifølge israelske myndigheter kjøpte familien den skarpe artillerigranaten under et besøk på Golanhøydene, der den seks dager lange krigen mellom Israel og Syria fant sted i 1967.

Familien håpet de kunne ta med seg granaten hjem som et minne. I følge det israelske nyhetsnettstedet Ynet en person i familien skal ha plukket opp artillerigranaten og vist den til sikkerhetspersonell som lurte på om de kunne pakke den.

Deretter varslet personalet evakuering av det nærmeste området, men en passasjer som hørte det skal ha begynt å rope at det var «terrorister som skjøt» på stedet.

En Twitter-video fra den israelske nyhetskanalen Kan viser hvordan panikk brøt ut på Israels Ben Gurion internasjonale lufthavn torsdag kveld.

En person ble kjørt til sykehus

En 32 år gammel mann skal ha blitt skadet i kaoset som brøt ut da han forsøkte å rømme fra flyplassen. Mannen ble fraktet til sykehus, melder BBC.

– Frykten var at noen skulle skyte kuler. Jeg skjønte at jeg også måtte rømme, så jeg løp for å sjekke inn og snublet over et bagasjebelte … og fløy tjue fot, sa mannen som skal hete Uri til Ynet ifølge BBC.

Familien ble angivelig avhørt på flyplassen, men fikk senere grønt lys til å reise videre og flyplassevakueringen ble stanset.

LES OGSÅ: Flyplassen mottok 12.000 klager fra én person

LES OGSÅ: Veien til Kastrup skal vernes, også ved krise

LES OGSÅ: Håndgranat funnet i søppelet i Borås

Vil du vite mer om hvordan fastlege jobber med kvalitetsjournalistikk? Les våre etiske regler her.

Related Videos

Leave a Comment