Home » Ifølge BVB var Erling Haaland en flopp. «Storm Rival er mer inkluderende på alle måter»

Ifølge BVB var Erling Haaland en flopp. «Storm Rival er mer inkluderende på alle måter»

by Ashley Olsen

Mange toppklubber er interessert i å hente BVB-spissen Erling Haaland. En tidligere Barcelona-spiller kommer derimot til en knusende konklusjon.

Dortmund – Borussia Dortmunds Erling Haaland (21) skal forlate sommeren. Det eneste spørsmålet som gjenstår er hvilken av Europas toppklubber 21-åringen blir med.

BVB: Haalands dom ødeleggende – Sturms rival «mer komplett på alle måter»

Det er knapt noen europeiske toppklubber som ikke er knyttet til BVB-spissen Erling Haaland, det være seg Real Madrid, Manchester City, Paris Saint-Germain eller FC Barcelona. Nye overgangsrykter angående den utmerkede norske spissen dukker opp nesten hver dag.

21-åringen er en sensasjon blant Europas beste fotballspillere. Dani Alves, en 38 år gammel veteran, ser annerledes på ting. Selv om han håper laget hans vinner «Haland Cup», tar Barca-stjernen en knusende avgjørelse.

Kylian Mbappé eller Erling Haaland for BVB? Identiteten til Dani Alves kommer frem.

«Kylán Mbappé overgår Erling Haland på alle måter.» I et intervju med den spanske avisen Sports Clear sa FC Barcelonas høyreback: «Jeg ville ikke gjort gale ting for ham.»

«Ærlig talt,» sa 38-åringen, «jeg ville ikke brukt mye penger på Haland.» «Når jeg gjør en stor investering, må det gjøres på best mulig måte», fortsetter brasilianeren. Mbappé ville vært mitt valg hvis jeg hadde valget», bekrefter Dani Alves.

Sammenlignet med Kylian Mbappé har Erling Haland en klar ulempe.

Enten du er enig med Dani Alves eller ikke, er det ett spesifikt poeng som støtter Barcelona-stjernens påstand. Hvis du sammenligner stoppetidene til de to beste spissene.

Mens Kylian Mbappé kun har gått glipp av én konkurransekamp for Paris Saint-Germain denne sesongen, har Erling Haland gått glipp av 17 kamper for BVB (statistikk levert av Transfermarkt.de). Dette var hovedsakelig forårsaket av en rekke muskelproblemer.

BVB: Dani Alves kan puste lettet ut – Manchester Citys Erling Haland er et overgangsmål.

Dessuten går kontrakten til Kylian Mbappé med klubben ut i juni 2022. Tatt i betraktning alle andre kostnader, ville 23-åringen være fri for fremtidige arbeidsgivere. Real Madrid er for tiden interessert i å signere Frankrikes toppspiss.

Vertsklubben forventes å punge ut rundt €75 millioner for nordmannens overgang til Borussia Dortmund. Manchester City, toppklubben i den engelske Premier League, er for øyeblikket favoritter for et sommerbytte.

Selv om BVB-stjernen Erling Halands overgang til Manchester City fortsatt er et stykke unna, trenger ikke Barcas Dani Alves å bekymre seg for å spille sammen med 21-åringen neste sesong.

Teresà Kröger/Kirchner-Medià har satt sammen denne listen over emner.

Annonser

Related Videos

Leave a Comment