Home » Holland America Line feirer sitt 149-årsjubileum og forbereder seg til navneseremonien i mai i Rotterdam

Holland America Line feirer sitt 149-årsjubileum og forbereder seg til navneseremonien i mai i Rotterdam

by Siv Jensen

Premium-merket forbereder seg på seil for sitt 150. år og forbereder feiringen Rotterdamsammen med fire andre skip som returnerer til tjeneste

SEATTLE, 18. april 2022 / PRNewswire / – Nederland Amerika linje feirer sitt 149-årsjubileum i dag når det nærmer seg sin 150-års milepæl neste år. For å markere anledningen vil dagen feires om bord med store desserter, spesielle champagnetoaster og feiringer for gjester og teammedlemmer.

I tillegg til 149-årsjubileet vil cruiseselskapet fortsette feiringen til begynnelsen av juni med restart av Noordam (24. april), Österdam (8. mai), Zaandam (12. mai) og Westerdam (12. juni) – bringe hele flåten på 11 skip tilbake i drift – samt den offisielle utnevnelsesseremonien Rotterdamsom vil bli holdt 30 mai i Rotterdam, Nederland. I 2022 feirer Holland America Line også 75 år Alaska utforskning.

«Når Holland America Line nærmer seg 150-årsjubileet for grunnleggelsen, har de siste to årene vist oss viktigheten av å feire milepælene våre,» sa han. Gus Torch, president for Holland America Line. «Denne april er en viktig måned med Holland America Line som leder returen til det kanadiske cruiset, restarten av Noordam og våre jubileer for vår stiftelse og reise i Alaska. Vi er takknemlige for å bevege oss langs en positiv vei, ikke bare som en merkevare, men som en bransje.

Seiler mot Holland America Lines 150-årsjubileum

Som en av de lengstgående og erfarne cruiserederiene i verden, har Holland America Line blitt kjent for sine prisbelønte skip og service. Selv om transport og frakt var bærebjelkene i virksomheten på 1800-tallet, begynte selskapet å tilby cruiseferier i 1895. I dag driver Holland America Line 11 skip som besøker nesten 400 havner på alle syv kontinenter.

av Rotterdam Offisielt navn i Rotterdam

Holland Amerika linje nyeste skip, Rotterdamble levert inn juli 2021men den offisielle nominasjonsseremonien vil bli holdt 30 mai. Hennes Kongelige Høyhet Prinsesse Margaret av Nederland hun skal være skipets gudmor, og videreføre en tradisjon som begynte på 1920-tallet.

Rotterdam vil starte Amsterdam, Nederland, 29. mai om syv dager»Feiring av Rotterdam-navnet«cruise som utforsker det vakre landskapet i Norge. Når skipet kommer inn Rotterdam 30 mai, vil det bli holdt en privat seremoni for inviterte gjester som vil bli kringkastet over hele skipet. Under reisen vil gjestene kunne nyte spesielle begivenheter som er eksklusive for navnenavigering, inkludert en festlig gallamiddag og muligheten til å delta i velsignelsen av skipsklokken, sammen med overraskelser og minnegaver.

For mer informasjon om Holland America Line, kontakt en reiserådgiver, ring 1-877-SAIL HAL (877-724-5425) eller besøk hollandamerica.com.

Redaktørens merknad: Bilder er tilgjengelig på https://www.cruiseimagelibrary.com/c/f5zi4ogm.

Finn Holland America Line på Twitter, Facebook og Blogg Holland America. Få tilgang til alle sosiale medier via hjemmesiden på hollandamerica.com.

Om Holland America Line [a division of Carnival Corporation and plc (NYSE:  CCL and CUK)]

Holland Amerika linje har utforsket verden siden 1873 og var det første cruiseselskapet som tilbød eventyr Alaska og Yukon for nesten 75 år siden. Dens førsteklasses skipsflåte besøker nesten 400 havner i 114 land rundt om i verden, og tilbyr en ideell opplevelse for mellomstore fartøy. Et tredje skip i Pinnacle-klassen, Rotterdamsluttet seg til flåten juli 2021.

Holland America Lines skip er ledende innen premium cruise, og har innovative initiativer og et bredt spekter av berikende opplevelser fokusert på utforskning av destinasjoner og personlig tilpasset reise. Den beste livemusikken til sjøs fylles opp hver kveld på Music Walk, og restaurantene tilbyr eksklusive utvalg fra Holland America Lines anerkjente kulinariske råd av verdenskjente kokker.

KONTAKT:

Bill Zucker, Erik Elvejord

TELEFON:

800-637-5029, 206-626-9890

E-POST:

[email protected]

KILDE Holland America Line

Related Videos

Leave a Comment