Home » Fotballuke: VM -kvalifisering, Nations League, U21, Champions League for kvinner – Sportsnyheter om ishockey, vintersport og mer

Fotballuke: VM -kvalifisering, Nations League, U21, Champions League for kvinner – Sportsnyheter om ishockey, vintersport og mer

by Russell Crowe

Nasjonale fotballag konkurrerer om billetter til VM, Nations League er om tittelen. Og kvinner spiller i Champions League.

dpa

04.10.2021 | Status: 8:28

Bayern tapte, Leverkusen vant og Dortmund er i likhet med Freiburg blant toppene. Bundesligaen kan fortsatt være spennende denne sesongen. Men først og fremst betyr det: bryte inn i overhuset.

Tysk nasjonal: Hansi Flick sikter tydelig til VM i Qatar. «Vi ønsker å kvalifisere oss så snart som mulig,» kunngjorde landslagstreneren. Mandag kveld samler han DFB -laget i Hamburg. Den første VM -kvalifiseringskampen mot Romania er planlagt der på fredag. Tre dager senere er Nord -Makedonia motstanderen i Skopje. Med to seire kan lederne ideelt kjøpe billett til VM 2022 i Qatar før de siste to dagene i november som gruppevinnere. Etter hans debutseire mot Liechtenstein (2: 0), Armenia (6: 0) og Island (4: 0), ønsker Flick å forlenge rekken med suksesser som hadde begynt: «Vi tok de første gode skritt i september. Nå er det et spørsmål om å finne veien videre «.

Tidligere DFB U21 -trener Stefan Kuntz: debut som Tyrkia -trener mot Norge

Kuntz debut: Det med stillingen som landslagstrener fungerte ikke for Stefan Kuntz. Nå starter 58-åringen sitt eventyr som trener for det tyrkiske landslaget. Til tross for den nåværende kontrakten slapp DFB U21 -tittelen. Tyrkerne håper at Kuntz vil følge dem til VM 2022 i Qatar. – Vi ønsker fortsatt å skape det lille miraklet, sa den tidligere landslagsspilleren før sin første i kvalifiseringskampen mot nordmennene fredag ​​(20:45 / DAZN). I gruppe G er tyrkerne tredje bak lederne Nederland og Norge. Bare førsteplassen er nok for en VM -billett.

Folkeforbundet: Regjerende mester Portugal er allerede ute, og det tyske laget savnet også hoppet til semifinalen i den andre utgaven av den europeiske konkurransen. På grunn av den nå legendariske 6-0 i Sevilla, ble utvalget av det tyske fotballforbundet – på det tidspunktet med Joachim Löw som landslagssjef – forble i sin gruppe bak Spania. Iberianerne møter europamesterne i Milano onsdag og dagen etter møter verdensmester Frankrike Belgia i Torino. Finalen spilles søndag i Milano.

Det tyske U21 -laget for første gang under ledelse av den nye treneren Di Salvo mot Israel

U21: Suksessrik trener Stefan Kuntz er borte, nå vil hans tidligere assistent Antonio Di Salvo bevise seg selv som sjef. «Det er viktig å fortsette på denne veien med min stil. Jeg er sikker på at vi vil fortsette å lykkes,» sa 42-åringen. Ironisk nok, i hjembyen Paderborn, vil den tidligere Bundesliga-proffen debutere under 21 år mot Israel mot Israel på torsdag (18:15 / ProSieben Maxx). «Det blir en veldig spesiell kamp. Jeg er overbevist om at jeg vil få mye støtte fra familie og venner,» sa Di Salvo.

les også

U21 landslag i fotball

U21 -landslaget vinner 3-2 mot Israel – Di Salvo «veldig glad» for den oppsiktsvekkende seieren

Champions League for kvinner: I den nye gruppespillet har VfL Wolfsburg den beste kampen den første dagen: Den tyske toeren møter de engelske mesterne og årets finalister Chelsea FC Women onsdag (21:00) – med den tidligere VfL -toppspilleren Pernille Harder og tyske landslagsspillere Ann-Katrin Berger og Melanie Leupolz. FC Bayern München -mester starter tirsdag (21:00) på Benfica Lisboa. Nykommer TSG 1899 Hoffenheim tar også imot danske mestere HB Køge tirsdag (18:45) og møter også forsvarende mester FC Barcelona i resten av gruppespillet.

Related Videos

Leave a Comment