Home » Forhåndsvisning: Latvia vs. Tyrkia – spådom, lagnyheter, lagoppstillinger –

Forhåndsvisning: Latvia vs. Tyrkia – spådom, lagnyheter, lagoppstillinger –

by Russell Crowe

Sports Mole forventer mandagens VM – Europa-kvalifiseringsoppgjør mellom Latvia og Tyrkia, inkludert spådommer, lagnyheter og mulige lagoppstillinger.

Tyrkia vil prøve å komme tilbake til å vinne inn VM 2022 Gruppe G-kvalifiseringer når du reiser a Latvia til møtet på mandag

Gjestene kunne kun uavgjort 1-1 med Norge i fredagskveldens kamp, ​​mens Dainis KazakevicsMennene på dette laget led et 1-0-tap mot Nederland sist.


Forhåndsvisning av spillet

© Reuters

Totalt 29 skudd ble avfyrt under Latvia-Nederland-oppgjøret – 19 for Oranje og 10 for Kazakevics-laget – men nettet skvalpet bare én gang på Daugava Stadium da vertene falt i et skuffende 1-0-tap foran deres. fans.

Davy Klaasseninnsatsen i det 19. minutt var alt som skilte de to lagene den dagen Latvias verdenscupdrøm tok en bitter slutt, da den 135.-rangerte nasjonen nå ikke var i stand til å presse på for en sluttspillplass og med utålmodighet forutså sluttsignalet i gruppe G. .

Etter å ha oppnådd kun én seier mot Capuchins of Gibraltar – samt uavgjort mot Montenegro og Tyrkia, hvorav sistnevnte absolutt var en bemerkelsesverdig prestasjon – ligger Latvia på femteplass i gruppen med fem poeng og kommer neppe til å rykke høyere i gruppen. lite tid igjen.

Latvia venter fortsatt på sin første deltakelse i en stor turnering siden EM 2004 og vil bli tvunget til å være tålmodige en stund, da Kasakhstan-laget nå forsøker å avslutte sin sterile tre-kampsrekke uten mål i kampen VM-kvalifiseringskamper.

Interessant nok har Latvia sluppet inn færre mål enn sine neste motstandere – 11 sammenlignet med Tyrkias 14 – men gapet i klassen på den andre siden av banen var tydelig gjennom hele kvalifiseringen.

Tyrkia-sjef Stefan Kuntz avbildet i oktober 2021© Reuters

Tydelig fortsatt rystet over deres katastrofale prestasjon i EM 2020, Tyrkia – nå under veiledning av Stefan Kuntz – ønsket Norge velkommen til Istanbul i håp om kun å sikre sin andre seier i de fem siste VM-kvalifiseringskampene.

Kuntz første kamp som ledet tyrkerne startet perfekt som Kerem Akturkoglu det tok bare seks minutter å score det første målet, men en Erling Braut Haaland– minst Norge gjenopprettet paritet før intervallet som Kristian ThorstvedtUavgjort fikk lagene håndhilse på ett poeng hver.

Under Senol GunesI den siste dansen i september gikk Tyrkia lett forbi Gibraltar, men ble slått 6-1 av Nederland og kunne bare uavgjort 2-2 med Montenegro – resultater som gjorde at de ble nummer tre i gruppe G med 12 poeng og i fare for å tape. tape en femtedel. World Cup på rad.

Med Nederland forventet å ta førsteplassen, er Tyrkia involvert i en treveis kamp om andreplassen med Norge – to poeng foran Crescent-Stars – og Montenegro, men en rekord på én seier fra de syv siste i alle konkurranser. det er ikke særlig oppmuntrende.

Latvia klarte også å holde Tyrkia tilbake med spennende 3-3 under det siste møtet i mars – det femte dødfallet på rad mellom de to lagene – og det har gått 97 år siden Tyrkias eneste seier i denne kampen i en vennskapskamp i 1924.

Latvia World Cup-kvalifiseringer – Form Europa:

Latvia-modul (alle konkurranser):

Tyrkia VM-kvalifisering – Europaform:

Tyrkia-modul (alle konkurranser):


Lagnyheter

Tyrkias Kaan Ayhan feirer sitt andre mål med lagkameratene 27. mai 2021© Reuters

Latvia frem Vladislavs Gutkovskis ble tvunget til å gå glipp av Nederland-nederlaget ved suspensjon, men 26-åringen er tilgjengelig for det og kan bli erstattet Roberts Uldrikis på spissen av angrepet.

Vertene holdt opp en stor del mot Nederland og det er lite sannsynlig at de vil blande gruppen for mye til denne kampen, men Daniels Ontuzans er en mulighet for endringsrett for Alvis Jaunzems, som ikke nøt den mest fruktbare kvelden sist.

I mellomtiden vil Tyrkia bli forsterket av tre spillere som kommer tilbake fra suspensjon denne uken etter Caglar Soyuncu, Ozan Kabaki Og Orkun Kokcu alle tapte for Norge.

Returene til Soyuncu og Kabak er spesielt betimelige etterpå Serdar Aziz fikk en ansiktsskade fredag ​​og ble tvunget til å trekke seg, så Leicester City-mannen kunne nå samarbeide Merih Demiral i forsvar.

Kenan Karaman ble bare brakt inn på banen de siste seks minuttene av oppgjøret med Norge, men vil også gå glipp av denne kampen etter å ha knekt en finger, men Burak Yilmaz han ville alltid ha nikk høyt.

Latvia mulig grunnopplæring:
Eik; Savalnieks, Cernoordijs, Dubra, Jurkovskis; Zjuzins, Emsis; Jaunzem, Kigur, Ciganik; Gutkowski

Tyrkia mulig grunnopplæring:
cachir; Celik, Soyuncu, Demiral, Erkin; Tufan, Ozdemir; Nedenfor, Calhanoglu, Akturkoglu; Yilmaz


SM-ord grønn bakgrunn

La oss si: Latvia – Tyrkia 0-2

Latvia har vist seg å være en tøff nøtt å knekke for Tyrkia de siste årene, og hjemmepublikummet har all rett til å drømme om en minneverdig seier gitt motstandernes dårlige treningsform.

Imidlertid kan Soyuncu og Kokcus returer fortsatt vise seg å være avgjørende for Tyrkias sjanser til å score de trengte tre poengene, og vi forventer at Kuntz vinner sin første Crescent-Stars-seier på sitt andre forsøk her, men det blir ikke en tur i parken. …


Hovedtips

Våre erfarne tipserpartnere a Sporita.com forventer mindre enn 3,5 mål i denne kampen. Klikk her for å finne ut hva annet de spår for dette spillet og for andre dokumenterte fotballtips.Under 3.5: data


ID: 466853: 1false2false3false: QQ :: fra skrivebordet db: LenBod: collect12066:

Related Videos

Leave a Comment