Home » Envision Digital og Bureau Veritas vil sammen utvikle Net Zero-innovasjoner for fornybar energiproduksjon og reduksjon av klimagassutslipp

Envision Digital og Bureau Veritas vil sammen utvikle Net Zero-innovasjoner for fornybar energiproduksjon og reduksjon av klimagassutslipp

by Siv Jensen

GLASGOW, Skottland – (KOMMERSIELL LINJE) –Envision Digital International Pte Ltd («Envision Digital»), en global teknologileder innen kunstig intelligens av ting (AIoT) basert i Singapore for netto null, og Bureau Veritas, en verdensleder innen testing, inspeksjon og sertifisering, vil i fellesskap utvikle nett null teknologiløsninger som hjelper selskaper, organisasjoner og myndigheter rundt om i verden til å lede klimatiltak, gjøre betydelige fremskritt med sine netto null-forpliktelser og gjøre det på en standardisert, sertifiserbar og verifiserbar måte.

Lei Zhang, grunnlegger og administrerende direktør i Envision Group, kommenterte:

««Gjennom et strategisk partnerskap med Bureau Veritas, vil våre beste praksiser for digitale løsninger hjelpe flere selskaper rundt om i verden med å akselerere deres netto null-overgang.»

Didier Michaud-Daniel, administrerende direktør i Bureau Veritas, la til:

«Vår rolle som uavhengig tredjepart er avgjørende for å bygge tillit mellom økonomiske aktører. Gjennom vår linje med BV Green-tjenester og løsninger støtter vi våre 400 000 kunder til å bli mer effektive, mer metodiske og mer pålitelige på deres reise til en mer bærekraftig virksomhet og en mer bærekraftig verden. Sammen med Envision Digital vil vi gi organisasjoner ende-til-ende-løsninger som kombinerer våre respektive styrker fokusert på å oppnå kundenes netto-null-mål, og dermed bidra til en positiv innvirkning på mennesker og planeten.»

Mens antallet organisasjoner som gir netto null-forpliktelser har økt, er det også en økende bekymring for troverdigheten til forpliktelser som er sterkt avhengige av karbonkompensasjon. I tillegg har økende krav om større åpenhet og ansvarlighet i utslippsrapportering lagt til enda et vanskelighetsnivå i en organisasjons vei mot netto null. Kombinasjonen av Envision Digital sin AIoT-teknologi og Bureau Veritas sin uovertrufne ekspertise innen bærekraftssertifisering og revisjonsprosesser vil gjøre det mulig for organisasjoner å bedre tilpasse seg internasjonalt anerkjente karbonnøytrale standarder.

Informasjon om Bureau Veritas

Bureau Veritas er verdensledende innen laboratorieanalyse, inspeksjon og sertifiseringstjenester. Konsernet ble opprettet i 1828 og har mer enn 78 000 ansatte fordelt på mer enn 1600 kontorer og laboratorier rundt om i verden. Bureau Veritas hjelper sine 400 000 kunder med å forbedre ytelsen ved å tilby innovative tjenester og løsninger for å sikre at deres eiendeler, produkter, infrastrukturer og prosesser oppfyller standarder og forskrifter når det gjelder kvalitet, helse og sikkerhet, miljøvern og ansvar.

Bureau Veritas er notert på Euronext Paris og er en del av Next 20-indeksen.

Fond A, ISIN-kode FR 0006174348, aksjesymbol: BVI.

For mer informasjon besøk www.bureauveritas.com, og følg oss videre Twitter (@bureauveritas) e LinkedIn.

Informasjonen vår er sertifisert med blockchain-teknologi.

Bekreft at denne pressemeldingen er autentisk på www.wiztrust.com

Om Envision Digital

Envision Digital er forpliktet til å bli verdens ledende nett null teknologipartner for bedrifter, myndigheter og byer. Dens AIoT-teknologi i verdensklasse hjelper regjeringer og virksomheter rundt om i verden med å akselerere fremgang mot en netto null fremtid og forbedre livskvaliteten til innbyggerne. Etter å ha etablert seg som en ledende leverandør av løsninger for intelligent fornybar energiproduksjon, drivstoffeffektivitet og intelligent og fleksibel lagring, har Envision Digital utvidet sine evner utover energi for å muliggjøre og optimere applikasjoner, spesielt innen energismarte fornybare energikilder, i urbane infrastrukturer og innen karbonhåndtering løsninger.

EnOS ™, Envision Digitals proprietære AIoT-operativsystem, kobler til og administrerer over 110 millioner smartenheter og 360 gigawatt med energiressurser globalt, og med Envision har Ark gitt Envision Group en plass på Fortune 2021 Change-listen. Verden. Envision Digitals voksende økosystem med over 360 kunder og partnere spenner over 10 bransjer og inkluderer Accenture, Amazon Web Services, GovTech Singapore, Keppel Corporation, Microsoft, Nissan, PTT, Solarvest, Total og ST Engineering. Selskapet har cirka 800 ansatte og 12 kontorer i Kina, Frankrike, Japan, Tyskland, Norge, Nederland, Storbritannia og USA, med hovedkontor i Singapore.

For mer informasjon vennligst besøk www.envision-digital.com/

Related Videos

Leave a Comment