Home » D-Fend Solutions, eneste leverandør av cyberovertakelse under INTERPOLs store droneøvelse på flyplassen, tok med suksess kontroll over en langdistansedrone

D-Fend Solutions, eneste leverandør av cyberovertakelse under INTERPOLs store droneøvelse på flyplassen, tok med suksess kontroll over en langdistansedrone

by Edvard Munch

D-Fend Solutions demonstrerte sine unike deteksjons-, nøyaktige lokaliserings- og cyberreduserende evner i Oslo, Norge under den tre dager lange droneøvelsen ledet av INTERPOL og norsk politi

RA’ANANA, Israel, 10. november 2021 / PRNewswire / – D-Fend-løsninger, en leder innen radiofrekvens (RF), cyberbasert og antidroneteknologi, kunngjorde i dag at flaggskipsproduktet, EnforceAir, oppdaget, identifisert og nøyaktig lokalisert flere ubemannede luftsystemer (UAS), tok kontroll over en drone og landet den trygt under det endelige programmet til en tre-dagers fellesøvelse ledet av INTERPOL, en internasjonal organisasjon som fremmer globalt samarbeid innen rettshåndhevelse, og norsk politi.

D_Fend_Solutions_Logo

De begivenhet ble holdt på Oslo Gardermoen lufthavn i Norgemens flyplassen var i drift. Avinor (eieren av flyplassen), Kommunikasjonstilsynet, Luftfartstilsynet og UAS Norway bidro til å sikre høy standard på testing og la til rette for kontinuitet i flyplassdriften.

Øvelsen involverte rettshåndhevelsespersonell, akademikere og bransjeeksperter fra Europa, USA og Israel, med mål om å teste og evaluere 17 mottiltak for droner i et luftromsmiljø.

De to første dagene av arrangementet fokuserte på dronedeteksjon og plasseringsevner. Under øvelsene oppdaget EnforceAir unike kommunikasjonssignaler brukt av flere droner, uten å produsere falske positiver. EnforceAir dekodet også telemetrisignalene for å bestemme typene droner og trekke ut posisjoneringen av dronene med GPS-nøyaktighet.

Regn falt på den tredje dagen, som fokuserte på å dempe useriøse droner. D-Fend Solutions viste frem sin teknologi for informasjonsinnhenting. Innen 2 sekunder og uten en tidligere kalibreringsflyvning, oppdaget EnforceAir en rask, ikke-statisk drone ved hjelp av en avansert og populær radioprotokoll. D-Fends system omprogrammerte dronen til å fly langs en forhåndsdefinert topunkts flyvei og landet den i en sikker sone, og fremhevet den fulle kontrollen og kontinuiteten som er tilrettelagt av EnforceAir.

Under arrangementet presenterte D-Fend Solutions to smidige implementeringssett: Taktikk for høye høyder Og Kjøretøy.

«Det har vært en ære for D-Fend Solutions å delta som den eneste leverandøren av cyberovertakelse i denne viktige droneøvelsen, som vil bidra til en tryggere fremtid for flyplasser rundt om i verden,» sa han. Yaniv Benbenisti, President og Chief Product Officer for D-Fend Solution. «EnforceAirs informasjonsteknologi er utplassert på store internasjonale flyplasser og luftfartsknutepunkter og er utformet for å fungere godt i sensitive miljøer, uavhengig av værforhold, og for å bevare kontinuitet. Den lar flyplasssikkerhetspersonell bruke sine lisensierte droner, selv under avbøting av uautoriserte droner, og forstyrrer ikke kommunikasjons- eller navigasjonssystemene til flyplasser.»

Lær om D-Fend-løsninger

D-Fend-løsninger er den ledende leverandøren av anti-drone anskaffelsesteknologi, som muliggjør full kontroll, sikkerhet og kontinuitet under useriøse dronehendelser i komplekse og sensitive miljøer, for å overvinne nåværende og nye dronetrusler. Med hundrevis av utplasseringer rundt om i verden, fokuserer EnforceAir, selskapets flaggskiptilbud, på de farligste dronetruslene innen militær, offentlig sikkerhet, flyplass, fengsel, store begivenheter og kritiske infrastrukturmiljøer. D-Fend Solutions» teknologi er blitt valgt som best-in-class og er i bruk av amerikanske myndighetsorganer på toppnivå, inkludert det amerikanske militæret, føderale rettshåndhevelsesorganer og nasjonale sikkerhetsorganer, så vel som internasjonale selskaper på store flyplasser globalt. EnforceAir utfører autonomt RF, useriøse drone-cyberanskaffelser for en sikker landing og utfall, og sikrer jevn flyt av kommunikasjon, handel, transport og dagligliv.

LOGO: https://mma.prnewswire.com/media/1333159/D_Fend_Solutions_Logo.jpg

Mediekontakt

Paolo Biliardo

PR@D-FendSolutions.com

Cision

Cision

Se originalt innhold:https://www.prnewswire.com/news-releases/d-fend-solutions-sole-cyber-takeover-provider-at-interpols-full-scale-counter-drone-airport-exercise-successfully-took-control- of-a-long-range-drone-301420878.html

KILDE D-Fend Solutions

Related Videos

Leave a Comment