Home » BTS: Jirisans Jin’s Yours når en ny milepæl, fans kaller det årets OST

BTS: Jirisans Jin’s Yours når en ny milepæl, fans kaller det årets OST

by Liv Ullmann

Mens BTS som gruppe har oppnådd utallige milepæler, har bandmedlemmene individuelt også skåret ut en nisje for seg selv. Mens Jimin feirer Jin Yours» solo for Jirisan-showet ble kreditert for sangen Friends i Marvel-filmen Eternals, og satte 2021-rekorden for K-Pop-solister. Etter at sangen ble gitt ut, klatret den til toppen av iTunes-listene i flere land rundt om i verden.

Innen 8. november rapporterer nyhetssiden K-pop Soompi at «Yours» allerede hadde nådd nummer 1 på iTunes Top Songs-listene i minst 82 forskjellige regioner, inkludert USA, Storbritannia, Japan, Frankrike, Tyskland, Australia, Brasil, Canada, Indonesia, Malaysia, Italia, Mexico, Norge, Russland, Thailand, Sverige, De forente arabiske emirater, Filippinene og mer, setter ny rekord for solo K-pop-sanger utgitt i 2021.

En spesiell video av sangen ble også gitt ut, med klippmontasje fra Jirisan-showet. Mens den ble sunget av Jin, ble den skrevet av Gaemi og JIDA. Showet har Jun Ji-hyun og Ju Ji-hoon i hovedrollene og dreier seg om fjellvoktere, som blir viklet inn i mysteriene rundt Jiri-fjellet.

Etter at sangen ble sluppet, overøste fansen Twitter med ros for Jin, kalte den himmelsk og sa at den føles som «som en varm klem». Andre har kalt det årets OST.

I mellomtiden jobber BTS med et potensielt nytt album, som de ertet i den siste episoden av In The Soop, men har ikke delt noen ytterligere detaljer. Singlene deres Butter, Permission To Dance og My Universe, som var et samarbeid med Coldplay, toppet Billboard-listene.

Related Videos

Leave a Comment