Home » Canelo Alvarez vs Caleb Plant: odds, spådommer, tippetrender

Canelo Alvarez vs Caleb Plant: odds, spådommer, tippetrender

by Ashley Olsen

Hvilke bookmakere foretrekker å gå inn i super-mellomvekts forenings-mega-light?

To menn går inn i Las Vegas-ringen lørdag kveld, men kun én blir den ubestridte verdensmesteren i supermellomvekt.

Saul «Canelo» Alvarez regnes av mange for å være den beste boksekjemperen i dag, og han har alle titlene på 168 pund … bortsett fra én.

Caleb Plant er ubeseiret, men står overfor en stor oppgave hvis han ikke bare skal beholde IBF-tittelen sin, men forene den med Canelos WBA-, WBC-, WBO- og The Ring-belter.

Det er vinneren som med rette tar alt i Sin City. Så hvilken bedre tid for å ta en titt på hva sportsboken sier?

Canelo Alvarez vs Caleb Plant odds

Canelo Allvarez: -1000

Caleb fabrikk: +600

(Vurderinger via Betfair)

Fra fredag, Betfair installerte Canelo som storfavoritten 1/12 for å beseire Plant. Dette betyr at en innsats på £120 på pund-for-pund-rangeringsregelen bare vil gi deg £10 (pluss innsatsen din, selvfølgelig) hvis den faktisk vinner den amerikanske tittelen for hele settet. I mellomtiden har Plant blitt stemplet som en underdog på 6/1, så et veddemål på £10 på at han vinner rett kan gi deg £60 pluss returen av innsatsen hvis han finner en måte å sjokkere verden på.

Canelo vs Plnt prediksjon

Happes valg: Canelo Alvarez plassholderbilde

Beste odds: Canelo via poeng: 15/8

Det er vanskelig å finne stor verdi i en Alvarez-seier, da det er vanskelig å se noen stoppe det på det tidspunktet. Plant kom på andreplass i et uvettig slagsmål med meksikaneren på den første pressekonferansen i september mellom de to, og det var enda vanskeligere å forestille seg at han også ledet mellom tauene. Imidlertid er han ikke bare ubeseiret, men han favoriserer generelt en veldig solid og konservativ stil i kampene sine.

Så hvis han klarer å holde hodet kaldt og unngå et spektakulært skudd som det som avsluttet Billy Joe Saunders i mai, har han absolutt nok på seg til å unngå å bli avsluttet av Canelo. Og slik det så ut på publiseringstidspunktet, kunne du i det minste vinne 150 pund av en innsats på 80 pund hvis du støttet Alvarez til å ta mer enn 12, slik han gjorde da han gjorde det. tok Callum Smiths «0» litt mindre enn for ett år siden.

Flere Canelo vs Plant odds

Vil kampen gå langt?

Ja: 13/8

Nei: 4/9

Metode for seier

Canelo på poengene: 15/8

Plant på tips: 11/1

Canelo av KO / TKO: 4/7

Fabrikk etter KO / TKO: 11/1

Å feste: 25/1

Kampen Canelo mot Plant vil ikke sendes på DAZN. Imidlertid vil DAZN Boxing Show være i Las Vegas under Fight Week for live-episoder, eksklusive intervjuer og mer.

Related Videos

Leave a Comment