Home » Utvidelse: Norstat åpner kontor i Østerrike

Utvidelse: Norstat åpner kontor i Østerrike

by Edvard Munch

Etter Sveits og Nederland har den elektroniske datainnsamlingsleverandøren nå også en filial i Østerrike. En filial åpnes under ledelse av Matthias Höbarth i det viktige tysktalende markedet med rundt ni millioner innbyggere.

Höbarth har mer enn ti års erfaring i ulike lederstillinger i markedet for profesjonelle tjenester, med spesialisering i bruk av innovative data og teknologier innen digital markedsføring og salg. Som leder for forretningsutvikling i Purpur Media GmbH var han ansvarlig for selskapets strategiske vekstinitiativer. I tillegg kommer Höbarth med mange års erfaring i å definere og implementere digitale strategier, lansering av innovative nye teknologier, data- og kundeanskaffelse, samt datadrevne markedsføringskampanjer fra hans tidligere funksjoner hos KURIER.at, MediaCom og Dentsu Aegis Network Austria. GmbH. .

Norstat ble grunnlagt i Norge i 1997 og har siden utvidet sin geografiske tilstedeværelse til Danmark, Sverige, Finland, Estland, Latvia, Litauen, Polen, Tyskland, Storbritannia, Frankrike, Nederland, Sveits og Italia.

Related Videos

Leave a Comment