Home » Verdenspremiere – Lær å surfe på en helt ny måte

Verdenspremiere – Lær å surfe på en helt ny måte

by Liv Ullmann

Trim On er en ny måte å lære å seile på. I denne virtuelle virkelighetsopplevelsen lærer du det grunnleggende om seiling, inkludert hvordan du håndterer båten under forskjellige vind- og værforhold. Du vil også lære hvordan du justerer seilet for ulike vindhastigheter, hvordan du seiler en bane og hvordan du kan rase mot vennene dine.

Initiativtakeren Lars Linger er en av de beste seilerne i verden. Ved hjelp av VR-teknologi ønsker Lars å lære unge mennesker å navigere og demokratisere sporten han har viet sin karriere til.

– Min visjon er at seiling skal være tilgjengelig for alle rundt om i verden. Spesielt mindre heldige barn og barn på sykehus som ikke kan navigere i det virkelige liv, sier Lars.

Trim On er basert på Lars sin unike måte å forenkle en kompleks sport på. VR-opplevelsen brytes ned i enkle pedagogiske leksjoner som alle kan lære av. Det er morsomt og givende og i trygge omgivelser.

-KSSS deler visjonen om å gjøre sport tilgjengelig for flere og derfor er et samarbeid med Trim On naturlig. Et samarbeid som starter på Allt för sjön båtmessen i 2023. Simulatoren vil være en spennende nyhet i KSSS aktivitetssortiment, men så snart som mulig ønsker vi å implementere det i vår seilutdanning for barn, ungdom og voksne, sier Stefan Rahm, direktør for klubben ved KSSS.

Lars Linger Karrierehøydepunkter:

3 America’s Cup-spill vil vinne med Stars & Stripes i 1988
4 ganger verdensmester
4 ganger europamestere
5 ganger nordisk mester
14 kampløp for å vinne verdenscupen
2 vinnere av Rolex Transatlantic

trim-on.com

Related Videos

Leave a Comment