Home » Toppnyheter fra 11. november 2023: BJP MPs manifest, Pakistans uttak fra verdensmesterskapet og mer

Toppnyheter fra 11. november 2023: BJP MPs manifest, Pakistans uttak fra verdensmesterskapet og mer

by Ashley Olsen

BJP lover at husene blir det Ladli Behna mottakere og institutter som IITs og AIIMS i MP

Partimanifestet sier også at kokegassflasker vil bli gitt til mottakere av Ladli Bahna Og Statsminister Ujjwala ₹450 programmer i staten.

Cricket-VM | Stokes og Root straffer Pakistan når England legger inn en imponerende totalsum; Pakistan ekskludert fra verdensmesterskapet

New Zealand blir det fjerde laget som går inn i semifinalen og møter ubeseiret India.

To kongressledere fra Assam har forlatt partiet og vil sannsynligvis slutte seg til BJP

«Jeg vil gjerne fortelle deg at jeg ikke vil være i stand til å fortsette i denne organisasjonen siden den bare favoriserer blåblodige mennesker,» skrev Poritush Roy, president for Assam Pradesh Youth Congress.

Høyesterett nekter å vurdere anmodning om å utvikle retningslinjer for regulering av handel med kryptovaluta

En benk ledet av sjefsjef DY Chandrachud sa at de viktigste lettelsene som ble søkt i bønn var mer lovgivende.

NIA tar ut tilleggstiltale i KTF-rekruttering, våpensmuglingssak

Anklagen ble innlevert i den spesielle NIA-domstolen i New Delhi mot Amritpal Singh alias Ammy og Amrik Singh, begge deportert fra Filippinene, samt Jassa Singh og Gagandeep Singh alias Mithi, sa en talsperson for byrået.

AAP-leder Manish Sisodia går ut av Tihar-fengselet for å møte sin syke kone

Spesialdommer M K Nagpal tillot Sisodia å møte sin kone mellom klokken 10 og 04 i politiets varetekt.

Jaishankar begynner på 5-dagers besøk til Storbritannia

Forberedelsene til den britiske statsministeren Rishi Sunaks mulige besøk til India de kommende månedene forventes å stå på agendaen for hans samtaler i London.

Gazas Al-Shifa-sykehus blir mørkt etter intense kamper

Israels statsminister avviste oppfordringer fra vestlige allierte om å gjøre mer for å beskytte palestinske sivile, ettersom tropper omringet Gazas største sykehus, hvor legene sa at fem pasienter hadde dødd, inkludert en prematur baby, etter at den siste generatoren gikk tom for drivstoff. «Det er ingen strøm. Medisinsk utstyr er stengt ned. Pasienter, spesielt de på intensivavdelingen, begynte å dø, sa Mohammed Abu Selmia, direktør for Shifa, på telefon til tross for lyden av skudd og eksplosjoner.

Moody’s nedgraderer amerikansk kredittvurdering til negativ, noe som gjør Washington sint

Moody’s er det siste av de tre store ratingbyråene som opprettholder en høy rating for den amerikanske regjeringen. Fitch endret sin rating fra trippel A til AA+ i august, og sluttet seg til S&P som har hatt en AA+-rating siden 2011. Mens hun endret utsiktene, noe som indikerer at en nedgradering er mulig på mellomlang sikt, bekreftet Moody’s sin status som langsiktig og senior usikret utsteder. «Aha»-vurderinger som siterer kreditt- og økonomiske styrker til USA. Umiddelbart etter Moody’s løslatelse sa talskvinne for Det hvite hus Karine Jean-Pierre at endringen var «nå en konsekvens av ekstremisme og republikansk dysfunksjon i kongressen».

Sri Lanka anker ICC-suspensjon: sportsminister

Sri Lankas sportsdepartement besluttet å oppløse SLC-styret og erstatte det med en interimskomité etter landets dårlige prestasjoner i verdensmesterskapet, men landets lagmannsrett opphevet denne avgjørelsen.

Cricket-VM | Australia slo Bangladesh med åtte wickets

Australia avslutter dermed sine mesterskapsforpliktelser med syv seire på rad. De endte på tredjeplass på grunn av en lavere netto løpsrate enn Sør-Afrika til tross for at de hadde samme antall poeng (14) med Proteas.

Dette er en Premium-artikkel som er tilgjengelig eksklusivt for våre abonnenter. For å lese 250+ slike premiumartikler hver måned

Du har brukt opp grensen for gratis varer. Støtt kvalitetsjournalistikk.

Du har brukt opp grensen for gratis varer. Støtt kvalitetsjournalistikk.

Dette er din siste gratisartikkel.

Related Videos

Leave a Comment