Home » Russiske Andrey Rublev blir femte singelspiller som vinner ATP -finalen

Russiske Andrey Rublev blir femte singelspiller som vinner ATP -finalen

by Russell Crowe

Andrey Rublev har kvalifisert seg til ATP -finalen. (AP Foto)

Russiske Andrey Rublev er den femte singelspilleren som går videre til sesongavslutningen i ATP-finalen i Torino neste måned.

• Reuters
  • Siste oppdatering:24. oktober 2021, 12:14
  • FØLG OSS PÅ:

Russeren Andrey Rublev ble den femte singelspilleren som gikk videre til sesongavslutningen i ATP-finalen i Torino neste måned, har turnéen for menn kunngjort. ATP -finaler spilles mellom de åtte beste mannlige singelspillerne og dobbeltlagene. Russeren debuterte i prestisjetunge turneringer i 2020, da han sist ble holdt i London før han flyttet til Torino. «Jeg er så glad for å være tilbake med de åtte beste spillerne i verden,» sa Rublev i en ATP -uttalelse lørdag. «Det er en unik og prestisjetung turnering, og jeg kan ikke vente med å spille i Torino.»

Rublev, 24, slutter seg til verdens nummer 1 Novak Djokovic fra Serbia, med-russeren og US Open-mesteren Daniil Medvedev, Hellas Stefanos Tsitsipas og Tysklands Alexander Zverev som leder turneringen 14.-21. november.

Han er rangert som sjette etter å ha nådd en karrierehøyde femte på mennrankingen forrige måned.

Italienske Matteo Berrettini, norske Casper Ruud og polakken Hubert Hurkacz er de neste kvalifiseringene. Den 20 ganger spanske vinneren Rafa Nadal er åttende i løpet for å kvalifisere seg, men har allerede avsluttet sesongen med skade.

Les alle de siste nyhetene, siste nytt og coronavirus -nyheter her. Følg oss på Facebook, Twitter og Telegram.