Home » Piers Morgan og Joe Lycett håner Suella Braverman når innenriksministeren får sparken

Piers Morgan og Joe Lycett håner Suella Braverman når innenriksministeren får sparken

by Liv Ullmann

Piers Morgan har lansert et hardt svar til Suella Braverman etter at statsministeren til slutt sparket innenriksministeren hans etter dager med økende press.

Kringkasteren var blant mange for å feire Rishi Sunaks beslutning om å fjerne Braverman fra stillingen etter å ha anklaget Metropolitan Police-sjefer for partiskhet i deres håndtering av pro-palestinske protester.

Braverman ble også anklaget for å ha oppfordret til vold forårsaket av høyreekstreme kjeltringer i London i helgen.

Morgan skrev like etter nyhetene: «Suella Braverman vil klare seg – å være uten jobb er et livsstilsvalg.»

I mellomtiden ropte komikeren Joe Lycett, som har blitt stadig mer kjent for sine forseggjorte drap på kontroversielle politikere, Braverman etter at han lovet en nedbryting av telt som brukes av hjemløse, og beskrev å sove grovt som et «livsvalg».

Som svar på nyheten om permitteringen hans mandag (13. november), skrev Lycett på X/Twitter: «Å være arbeidsledig er et livsstilsvalg».

Carol Vorderman, som nylig forlot jobben sin i BBC Radio Wales slik at hun kunne fortsette å publisere anti-Tory-stemninger, svarte på nyhetene ved å skrive: «Suella Braverman hadde ingen skam. Og nå som hun har blitt sparket, går vi inn i en ny æra med uro over en ikke-valgt statsminister og hans partikabal.»

Game of Thrones Skuespiller Liam Cunningham, som spilte Ser Davos i det populære HBO-showet, skrev: «En liten gullkorn av gode nyheter denne morgenen. Suella Braverman fikk sparken.

Suella Braverman fikk sparken som innenrikssekretær

(Getty Images)

Lycett ble tidligere hyllet for å få tidligere statsminister Liz Truss til å se «tullete ut» under en opptreden i et politisk program fra BBC.

Komikeren dukket opp i den første episoden av Søndag med Laura Kuenssberg i september 2022 sammen med Labours Emily Thornberry og tidligere nr. 10-ansatt Cleo Watson.

Etter å ha sett Kuenssberg intervjue daværende statsministerkandidat Truss live i studio, kunne Lycett høres rope utenfor skjermen: «Du ødela den, Liz!»

Lycett delte deretter sarkastisk tankene sine om Truss og Tory-regjeringen, og spøkte med at han er «ekstremt høyreorientert».

Under intervjuet sa Lycett om Truss: «Jeg vet at det har vært kritikk i Søndagens post i dag på BBCs venstreorienterte liberale wokie-komikere. Jeg er faktisk veldig høyreorientert og liker det. Jeg synes han ga veldig klare svar. Jeg vet nøyaktig hva han gjør.»

Related Videos

Leave a Comment