Home » 21Digital-kampanjen feirer 20 år med aktivitet

21Digital-kampanjen feirer 20 år med aktivitet

by Siv Jensen

Det Blackburn-baserte digitalbyrået 21Digital feirer sitt 20. år i virksomhet med en kampanje kalt «Two Decades of Digital Exploration».

Kampanjen for sosiale medier vil lanseres i løpet av de neste tolv månedene og vil fokusere på faktorer som har hatt stor innvirkning på den digitale markedsføringsindustrien de siste tjue årene, fra store Google-oppdateringer til teknologiske fremskritt og endringer i markedstrender og virksomhet generelt. miljø.

Sam Fletcher, administrerende direktør i 21Digital, sa: «Byrået har fått navnet sitt fra det faktum at grunnleggerne, inkludert meg selv, var tjueen da vi lanserte det. Så det trengs ikke et mattegeni for å finne ut at vi har jobbet i denne bransjen i nesten halvparten av livet.

«Som du kan forestille deg, har bransjen gjennomgått enorme endringer på den tiden. Vår Two Decades of Digital Exploration-kampanje har som mål å feire dette, sammen med menneskene som har vært med oss ​​på reisen vår.

«Men det handler ikke bare om å se tilbake: det handler om å bevise at du er klar for fremtiden. Med faktorer som kunstig intelligens som dominerer nyhetene, vil industrien gjennomgå ytterligere endringer. Men vi håper at vår historie de siste tjue årene viser at endring er den eneste konstante og det er ingenting å frykte.

«Til tross for enorme teknologiske og sosiale endringer de siste tjue årene, har 21Digital oppnådd kontinuerlig vekst, år etter år – og de siste årene har vært eksepsjonelle.

«Vi håper kampanjen vår viser at hvis du omfavner endring, vil du ikke bare overleve, men trives. Her er til de neste tjue årene!»

Basert i Blackburns Trident Park-kontorer, er 21Digital et prisvinnende byrå som spesialiserer seg på generering av potensielle kunder og e-handel, og tilbyr digitale markedsføringstjenester inkludert webdesign, webutvikling, SEO, Google Ads, digital rådgivning, markedsføring i sosiale medier og e-postmarkedsføring.

For mer informasjon gå til www.21digital.byrå.

Related Videos

Leave a Comment