Home » Maine-helsesykehus oppnår sprang høsten 2021 sykehussikkerhetsvurdering på «A»

Maine-helsesykehus oppnår sprang høsten 2021 sykehussikkerhetsvurdering på «A»

by Edvard Munch

PORTLAND, Maine – Franklin Memorial Hospital, Maine Medical Center, Midtkysten sykehus, Pen Bay Medical Center og Southern Maine Health Care fikk hver en Høst 2021 Leapfrog Hospital Safety Grade of «A». Dette er det andre fallet på rad at de fem kvalifiserte MaineHealth-sykehusene har mottatt den høyeste sykehussikkerhetsvurderingen som tilbys av Leapfrog.

Leapfrog Group, en uavhengig sikkerhets- og kvalitetsevaluator, tildeler en «A», «B», «C», «D» eller «F» vurdering til generelle sykehus over hele landet hver sjette måned basert på over 30 nasjonale ytelsesmålinger som gjenspeiler feil, skader, ulykker og infeksjoner, samt systemene sykehusene har på plass for å forhindre skade.

«De siste to årene har vært utrolig vanskelige for helseteamene våre, men deres forpliktelse til høykvalitets, trygg og pasientsentrert behandling har aldri vaklet,» sa Andy Mueller, MD, administrerende direktør i MaineHealth. «Det er gledelig å se denne dedikasjonen gjenspeiles i disse uavhengige sikkerhetsresultatene. «

Leapfrog Hospital Safety Grade baserer sitt vurderingsprogram på forebygging av medisinske feil og skade på pasienter forårsaket av sykehus. Rangeringssystemet er fagfellevurdert og gratis for publikum. Nasjonalt fikk 32 % av de mer enn 2900 sykehusene med sikkerhetsscore en «A»-vurdering denne høsten.

«Det er en glede å anerkjenne ytelsen til de fem MaineHealth-sykehusene som fikk en A på Leapfrog Hospitals sikkerhetsvurdering denne høsten: Franklin Memorial Hospital, Maine Medical Center, Mid Coast Hospital, Pen Bay Medical Center og Southern Maine Healthcare. Dette er spesielt viktig for meg som innfødt i Maine med familie og venner som er avhengige av MaineHealth, «sa Leah Binder, president og administrerende direktør i Leapfrog Group. «Jeg gratulerer personlig styret, ansatte og klinikere hvis engasjement gjorde denne æren mulig. «

Besøk hospitalsafetygrade.org for å lære mer om Leapfrog Hospital Safety Notes.

###

Om MaineHealth

MaineHealth er et ikke-for-profitt integrert helsevesen som består av ni lokale sykehussystemer, et omfattende nettverk av atferdshelsetjenester, diagnostiske tjenester, hjemmehelsebyråer og nesten 1700 ansatte leger som jobber sammen gjennom MaineHealth Medical Group. Med mer enn 23 000 ansatte er MaineHealth det største helsevesenet i Nord-New England og gir forebyggende omsorg, diagnostikk og behandling til 1,1 millioner mennesker i Maine og New Hampshire. Det inkluderer Franklin Memorial Hospital / Franklin Community Health Network i Farmington, LincolnHealth i Damariscotta og Boothbay Harbor, Maine Behavioral Healthcare i South Portland, MaineHealth Care at Home i Saco, Maine Medical Center i Portland, Memorial Hospital i North Conway, NH, Mid Coast-Parkview Health i Brunswick, NorDx i Scarborough, Pen Bay Medical Center og Waldo County Hospital i Rockport og Belfast, Southern Maine Health Care i Biddeford og Sanford, Spring Harbor Hospital i Westbrook og Stephens Memorial Hospital / Western Maine Health Care i Norge. MaineHealth-tilknyttede selskaper inkluderer Maine General Health i Augusta og Waterville, New England Rehabilitation Hospital i Portland og St. Mary’s Regional Medical Center i Lewiston. Han er også en stor aktør i MaineHealth Accountable Care Organization i Portland.

Related Videos

Leave a Comment