Home » Aimee Neff signerer to i rekruttering av første klasse

Aimee Neff signerer to i rekruttering av første klasse

by Ashley Olsen

Vilde Marie Nystrøm og Megan Streicher signerte nasjonale intensjonsavtaler for å delta på University of North Carolina hovedtrener for kvinnegolf Aimee Neff annonsert i dag.

Nystrøm og Streicher er Neffs første underskrivere siden hun ble hovedtrener for Tar Heels.

Streicher er fra Boland, Sør-Afrika. Hun vant South African Women’s Stroke Play Championship i 2021, skjøt 72-72-67, endte på andreplass i South African Amateur Stroke Play Championship Sør-Afrika og tredje i Championship av WGSA-laget.

I 2020 vant hun Bridge Fund Managers Junior Series-arrangementet, på andreplass i Western Province Amateur og fjerde i Ekhurleni Open.

Streicher, hvis hjemmeklubb er Swellendam Golf Club i Boland, vant South Africa High School Championship og Boland Open i 2019. Det året endte hun også på tredjeplass i South Africa Match Play Amateur og North West Women’s Open og ble nummer fire i WGSA lagmesterskap.

«Megan har modenhet langt utover årene og bør ha en umiddelbar innvirkning på programmet vårt,» sier Neff. «Hun er en flott student og en hardtarbeidende. Hun har en umettelig appetitt på vekst og forbedring og er ivrig etter å konkurrere. Vi gleder oss til å ha ham på campus neste høst.

Nystrøm er fra Stavanger, Norge. Hun er rangert som nr. 140 i Europa, hvor hun har vunnet tre turneringer i år.

«Vilde er en utrettelig arbeider som har hatt stor suksess i Europa,» sier Neff. «Hennes erfaring med det norske landslaget er uvurderlig ettersom hun har konkurrert på store scener og prestert bra. Vi tror hennes erfaring, ferdigheter og arbeidsmoral vil hjelpe henne med å gjøre en umiddelbar innvirkning på programmet vårt.»

Nystrøm har vunnet to Srixon Tour-arrangementer og en Garmin Norgescup-turnering i Norge i år og har endt på topp fem på fem andre starter denne sesongen. Hun ga uavgjort 26e i et Ladies European Tour-arrangement i Trelleborg, Sverige.

Related Videos

Leave a Comment