Home » Kvinne drept på gaten

Kvinne drept på gaten

by Russell Crowe

En kvinne ble skutt og drept på gaten i den norske hovedstaden Oslo. Etter innledende undersøkelser ble hun involvert i en langvarig konflikt med den antatte gjerningsmannen.

I sentrum av den norske hovedstaden Oslo ble en kvinne skutt og drept på gaten onsdag morgen. Som Oslo-politiet opplyste til den statlige fjernsynskanalen NRK, var de i morgentimene varslet om skuddskudd i bydelen Frogner, noen hundre meter øst for sentrum. Som politioverbetjent i Aftenposten» rapporterte, kunne leger på stedet bare fastslå kvinnens død.

Som politiet også rapporterte på Twitter, ble den angivelige lovbryteren arrestert kort tid etter i en bil på en gate utenfor byen. Offiserer var i stand til å skaffe en pistol, som mest sannsynlig ble brukt i handlingen.

I årevis kranglet gjerningsmenn og ofre om konstruksjonsfeil

Øyenvitner fra Frogner distrikt meldte til NRK TV-stasjon og avisene «Verdens Gang» og «Dagbladet» at de hørte flere skudd i rask rekkefølge. Politietterforsker Grete Lien Metlid sa tidlig på ettermiddagen at det ikke så ut som en tilfeldig handling. Det er et forhold mellom gjerningspersonen og offeret, etter forkunnskapen, et kommersielt forhold. Mannen er siktet for drap.

Som nyhetsbyrået «NTB» rapporterte, med henvisning til anonyme kilder, var de to mennene involvert i en byggekonflikt som går tilbake til 2016. Mannen var derfor hovedentreprenør for utvidelse av en leilighet like ved åstedet, eid av kona og mannen hennes, som døde i 2018. I desember 2020 ble den påståtte gjerningsmannen bøtelagt kvinnen i underkant av € 1,2 millioner for å ha forsømt et byggeprosjekt og annet prosjekt.

For to uker siden var kjente advokat Tor Kjærvik i Oslo ble skutt i leiligheten hans. Politiet klarte også å pågripe en antatt gjerningsmann.

Related Videos

Leave a Comment