Home » Kronprinsesse Mette-Marit: knuser hun Haakon med sin kjærlighet?

Kronprinsesse Mette-Marit: knuser hun Haakon med sin kjærlighet?

by Ashley Olsen

Hun lar ham ikke ta et eneste skritt. Hun søker hele tiden hans nærhet, vil klemme ham, kysse ham. Kronprinsesse Mette-Marit (48) oppfører seg som en forelsket stekt fisk i disse dager! Hun og kronprins Haakon (48) har nettopp kommet tilbake fra ferien i Karibia. Mette skulle gjerne vært lenger i solparadiset. Men Haakon måtte oppfylle sine plikter som kronprins. Og så er paret nå tilbake i Norge.

Tilbake til virkeligheten. Og tilbake til en vanskelig tid i ekteskapet. For siden Mette-Marit lider av lungefibrose, har oppførselen hennes endret seg radikalt: hun er ikke lenger like glad og leken som før. I dag virker hun ofte tilbaketrukket og full av tvil om seg selv. Hun har fryktelig frykt for tap – og de setter nå ekteskapet hennes i alvorlig fare! «Noen ganger skammer jeg meg over å være syk«, sa hun for en tid siden. Hun fyller stadig færre avtaler for kongefamilien og trekker seg mer og mer tilbake til slottet. Hun synker ofte ned i selvmedlidenhet.

Så det er Haakon som oppmuntrer ham, som gir ham mot. Mette-Marit er dypt takknemlig overfor ektemannen for å være der for henne. Men hun vil at han alltid skal være der for henne. Fortsatt. – Kronprinsessen vil gjerne at mannen hennes slutter å delta på møter utenfor palasset, sier en norsk hoffkilde. Et umulig ønske. Og så er det alltid dramatiske farvelscener der Mette knapt vil gi slipp på mannen sin. Hun klamrer seg til ham, vil vite når han kommer tilbake. Og så skriker hun til ham hvor mye hun savner ham allerede. Knuser hun ham med sin kjærlighet?

Det er det psykologen sier: OVERKOMME FRYKTEN FOR TAP

«Hvis du er redd for å bli forlatt, er det vanligvis på grunn av din egen tvil. Hvis frykten ikke kan overvinnes, vil partneren raskt føle seg begrenset – noe som gjør ham ulykkelig. En fare å elske! sier psykolog Louisa van Gelder.

Kongelig avkom: arvingene til morgendagens trone

Vil du vite mer?
Denne artikkelen og andre spennende artikler er tilgjengelig i ,Ny stilling«. Nå på standen!

© Neue Post, Bauer Media Group

Related Videos

Leave a Comment