Home » I’m a Celeb 2023 line-up «avslørt»: Nigel Farage, Grace Dent, Tony Bellew og flere

I’m a Celeb 2023 line-up «avslørt»: Nigel Farage, Grace Dent, Tony Bellew og flere

by Liv Ullmann

DE Jeg er en kjendis 2023-serien ble «avslørt» bare en uke etter lansering.

Årets serie vil se 10 nye stjerner komme inn i den australske jungelen for sin 21. serie, et år etter at løvinne Jill Scott ble kronet til dronningen av jungelen, og ryktene svirrer om hvilke kjendiser som vil dukke opp som deltakere.

ITV har avslørt at showet kommer tilbake søndag 19. november, med Ant McPartlin og Declan Donnelly som vert for det nok en gang – og takket være pålitelige kilder nær showet, skal 2023-serien ha blitt avslørt.

Årets store signeringer, andre Solen, er den kontroversielle politikeren Nigel Farage og skuespilleren Jamie Lynn Spears, søsteren til sangeren Britney Spears. I følge uttaket håper ITV-sjefene at paret vil tiltrekke seg seere, og sistnevnte deler historier om hennes tidligere nedfall med søsteren.

I mellomtiden skal Farage, antatt å være årets «Marmite-karakter», ha blitt betalt «en stor avgift», og mannen selv har tidligere bekreftet at han har blitt spurt om dette flere ganger tidligere.

Farage er satt til å gå opp mot en annen rapportert konkurrent: matskribent og Mesterkokk gjestedommer Grace Dent, som tilsynelatende avviste hennes negative meninger om showet for å gjøre en opptreden.

(Getty Images)

TV-matkritikeren kalte en gang serien «et barnslig eventyr i sult, TV-forstoppelse og dyremishandling, forkortet av den islandske karri-reklamen på £1».

Den profesjonelle bokseren Tony Bellew, som gikk av med pensjon i 2018, sies også å være på vei til den australske jungelen sammen med den pensjonerte jockeyen Frankie Dettori, som produsentene håper vil bringe underholdningsverdi under de fryktede Bushtucker-prøvene.

(Getty Images,)

Den vanlige avlingen av såpestjerner vil være til stede, inkludert angivelig fra årets serie Hollyoaks skuespiller Nick Pickard, som har spilt Tony Hutchinson siden sin første episode i 1995, og eks-EastEnders stjernen Danielle Harold, som spilte Lola Pearce-Brown.

Tidligere i år vant Harold et snitt på Nasjonale TV-priser for en dramatisk serieforestilling etter handlingen om en hjernesvulst som resulterte i karakterens død.

Få tilgang til ubegrenset strømming av filmer og TV-serier med Amazon Prime Video

Registrer deg nå for en 30-dagers gratis prøveperiode

Registrering

Amazon Prime-logoen

Få tilgang til ubegrenset strømming av filmer og TV-serier med Amazon Prime Video

Registrer deg nå for en 30-dagers gratis prøveperiode

Registrering

Danielle Harold, tidligere stjerne i «EastEnders».

(Getty Images)

To Denne morgenen Medprogramledere sies å gå inn i jungelen: Josie Gibson, som for øyeblikket kan sees presentere episoder av ITV-showet på dagtid, antas å ha stått i kø etter hennes utilsiktede promotering på grunn av Phillip Schofield-skandalen tidlig i år.

Marvin Humes, som tidligere var vert for episoder av showet sammen med sin kone Rochelle Humes, er også en del av den rapporterte lineupen for 2023. Humes ble berømt som en del av JLS og utover X-faktoren i 2008.

JLS og «This Morning»-stjernen Marvin Humes

(Getty Images for Atlantis The Ro)

Første dater favoritten Fred Sirieix vil ta med seg maître d»-ferdighetene sine til den australske jungelen Laget i Chelsea stjerne og podcastvert Sam Thompson, hvis kjæreste, Zara McDermott, nylig ble eliminert Strictly Come Dancing.

Avrunding av årets deltakere er angivelig TikTok-sensasjonen Nella Rose, som med sine 24 år ville være årets yngste stjerne.

«First Dates»-favoritten Fred Sirieix

(Getty Images for The National Lo)

Som svar på den «bekreftede» oppstillingen sa ITV: «Vi har ennå ikke annonsert oppstillingen vår.»

Jeg er en kjendis… få meg ut herfra! returnerer til ITV og ITVX søndag 19. november.

Related Videos

Leave a Comment