Home » Lisens godkjent for stor Reytons-konsert i Rotherham

Lisens godkjent for stor Reytons-konsert i Rotherham

by Siv Jensen

FKP Scorpio UK har fått sin lisenssøknad betinget godkjent, noe som vil tillate hjembyheltene Reytons å spille en stor begivenhet på Clifton Park i Rotherham sentrum neste sommer.

Rothbiz avslørte i september at FKP Scorpio, en av verdens ti beste konsertarrangører og promotør av The Reytons-turneen, hadde søkt Rotherham Council om lisens for Clifton Park i juli 2024.

Lisensen dekker fremføring av levende musikk, all avspilling av innspilt musikk og detaljsalg av alkohol. «Åpningstidene» dekker 6. og 7. juli og vil være fra 15.00 til 23.30, selv om aktiviteter, inkludert lydsjekker, kan finne sted fra fredag ​​ettermiddag.

Dokumenter som er sendt inn som en del av søknaden viser at nettstedet vil ha en kapasitet på 20 000 mennesker.

I løpet av to dager etter salget ble det solgt 10.000 billetter til konserten 6. juli.

Bevillingen inneholder en rekke vilkår knyttet til salg og sikkerhet av alkohol.

Kunngjøring

Arrangører vil også bli pålagt å gi en Event Management Plan (EMP) til rådet og andre ansvarlige myndigheter ikke mindre enn 12 uker før arrangementet.

En standard praksis for store arrangementer, EMP dekker aspekter av hendelsessikkerhet, hendelsesstyring, transport, beredskapsplaner, støyhåndtering, ugunstige værforhold og risikovurderinger.

FKP Scorpio er ansvarlig for noen av Europas største festivaler som Hurricane og Southside, i tillegg til å være turnépartner for musikkgiganter som The Rolling Stones, Foo Fighters og Ed Sheeran. For Reytons-konserten i Rotherham jobber han med konsulenter fra SC Productions Ltd som har jobbet med høyprofilerte arrangementer som konserter på Knebworth og Cardiff Castle, Creamfields og Ed Sheerans stadionturné.

I godkjenningen heter det at: «Arrangementet vil ikke finne sted før konsesjonsinnehaveren har mottatt skriftlig bekreftelse fra konsesjonsmyndigheten på at EMP anses som tilfredsstillende.»

Lisensen ble gitt uten å henvende seg til noen råd eller rådsutvalg, noe som kan bety at det ikke ble mottatt innsigelser. Forespørsler som dette gikk vanligvis til en høring for å vurdere eventuelle innvendinger.

Rotherham Council forventes også å ta en beslutning denne måneden om en kontrakt for å leie Clifton Park for arrangementet «fra 1. til 10. juli 2024, inkludert oppsett og demontering».

Som tidligere rapportert vil scenen være plassert i den omfattende parkeringsplassen utenfor Doncaster Road, med en bar, toaletter, matbaner, backstage og medisinske telt, alt innelukket i et «stålskjold».

Omkretsen er avbildet rundt parkeringsplassen, langs tregrensen på Middle Lane, langs en trekantet sti mot museet, over plenen mot fornøyelsesparken og tilbake langs stien foran lekeplassen. Planene viser to innganger og utganger for kunder: en vendt mot fornøyelsesparken og en i feltet med utsikt over Clifton Grove.

The Reytons ga ut 100 % uavhengig, uten støtte fra et plateselskap, og sikret seg sitt første nummer 1-album noensinne med «What’s Rock And Roll?» tidlig i 2023.

Reisen begynte med at 350 personer på Plug (nå Network) i Sheffield, via The Leadmill, O2 Academy, Tesco Extras frukt- og grønnsaksseksjon og Magna i Rotherham (2022-konserten med 4500 seter som ble utsolgt på ti timer), først nådde Utilita Arena med 12 500 seter. En nylig annonsert Europaturné er planlagt å starte i april.

Reytons nettsted

Bilder: The Reytons / Facebook / Google Maps

Related Videos

Leave a Comment